René Furterer Reinigende en hydraterende haarverzorging

Dit pakket " Reinigende en hydraterende haarverzorging" van René Furterer" bevat een wasgel die de overmaat aan talg in alle zachtheid reguleert en verwijdert. Het probleem doet zich meestal voor vanboven op het hoofd en de rest van de hoofdhuid is droog. Deze verzorging houdt een optimale hydratatie van de punten in stand en vermijdt gespleten punten. De lak fixeert uw kapsel zonder het te verstijven en geeft een glanzend effect.

€ 58,69 -20%
46,95
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk René Furterer
Gamma René Furterer Curbicia, René Furterer Karité, René Furterer Style
Doelgroep Voor moederdag, Vrouw

Producten in dit pakket

 (0)
René Furterer Curbicia Shampoo normalisant

Geparfumeerde shampoo voor een vettere hoofdhuid, die in alle zachtheid, overtollige talg verwijdert. Herstelt het evenwicht van de hoofdhuid, normaliseert de talgproductie en maakt het haar weer fris en luchtig. Aanbrengen op nat haar en dadelijk weer uitspoelen.

 (0)
René Furterer Karité serum reparateur

Deze verzorging herstelt beschadigde haarpunten en vermijdt dat het haar splitst. De punten worden gevoed, hersteld en zijn perfect glad. Enkele druppels aanbrengen op de droge haarpunten en het haar gladstrijken, niet uitspoelen.

promo
 (0)
René Furterer Style Finish Plantaardige Haarlak

Lak om het kapsel soepel te fixeren en optimale ondersteuning te bieden. Deze lak wordt fijn en egaal verstoven en kan achteraf weer vlot worden uitgeborsteld worden.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!