Alhydran Gel-crème 250ml

Deze gel-crème verzacht jeuk en brandwonden.

€ 59,98 -12%
52,78
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

Toepassing

Geconcentreerde gel-crème geschikt voor: behandeling en hydratatie van de kwetsbare huid direct na wondsluiting; nazorg van brandwonden; helpt bij de preventie van littekenvorming; vermindert jeuk.
Alhydran driemaal daags aanbrengen. De gel-crème mag onbeperkt (gedurende meerdere jaren) gebruikt worden.
Aruba Aloe vera gel, aqua, mineral oil, cetearyl alcohol, decyl oleate, polysorbate 60, sorbitan stearate, propylene glycol, tocopheryl acetate, ascorbic acid, jojoba oil, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, disodium EDTA.
Merk Alhydran
Aflevervorm Gel-crème
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging van Lichaam
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging Lichaam Behandelend
Huidtype Normale huid
Doelgroep Man, Vrouw
Zonder parabenen? not available
Werkt tegen jeuk? available
Psoriasis, schilferige huid? not available
Tegen cellulite, striemen? not available
Antirimpel? not available
Lifting? not available
Hydraterend? available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Eczeem, atopische huid? not available
Zonder parfum? available
Gedeelde ervaringen
  10/08/2017
  mijn mening van 14/5 blijft onveranderd. Fantastisch produkt. Snelle levering
  14/05/2017
  ik ken het product al een aantal jaren. Ik heb het gebruikt om de littekens van brandwonden in te smeren. Niets meer te zien. Daarna gebruikt voor alles wat met huidgenezing te maken heeft. Nu gebruikt mn man het na huidtransplantatie. Het product leren kennen door mijn plastisch chirurg.
  19/02/2017
  Het is een hele fijne crème, die mijn huid super zacht maakt en geneest op de plekken waar dat nodig is. Geweldige creme
  29/04/2016
  Ik smeer dit product na een grote buikoperatie ter vermindering van de littekenvorming. En om de jeuk te verlichten. Ik zie nog geen resultaat maar blijf smeren, zeker de komende 3 maanden. Het smeert lekker trekt vrij snel in wat wel fijn is. Ik masseer tijdens het smeren de littekens goed in. De jeuk is dragelijker na het smeren en na een paar keer per dag smeren bij mij verdwenen. De artsen zeggen dat de littekenvorming echt heel mooi is en zeker tot een van de mooiste wonden behoord. (ik kan dat zelf niet beoordelen, hun zien dit dagelijks en ik niet) Ik heb nu mijn 2de tube besteld na 3 maanden. Maar de wond is behoorlijk groot dus smeer veel.
  14/03/2016
  Ik heb fasciitis necroticans in mijn been gehad. De huid van mijn bovenbeen is op mijn onderbeen getransplanteerd. Dit smeer ik nu beide in met Alhydran. Mijn huid geneest mooi.