Fraver Eau de Cologne 90% Vloeibaar 500ml

Geconcentreerde Eau de Cologne die extracten van rozemarijn, kruidnagel, lavendel, salie, citrusvruchten, en oranjebloesem bevat. Verfrissend, stimulerend, en relaxerend.

€ 15,47 -15%
13,15
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

50 jaar ervaring en kennis houdt de traditie in eer om voor alle bereidingen zuiver plantaardige extracten te gebruiken. De voornaamste variëteiten zijn: Concentree: Bevat een hoog gehalte aan rozemarijn, kruidnagel, lavendel en salie met ontsmettende en ontspannende werking; agrumenoliën met stimulerende werking; oranjebloesem met verfrissende werking. (op deze variëteit slaan de bovenvermelde CNK-nummers) Lavande: heeft een ontgeurende, antiseptische en ontspannende werking. Extrait: Een sterk stimulerende frisse variëteit met verbena, rozemarijn en agrumenoliën. Fravora: Kruidig aroma met een meer antibacteriële werking door zijn hoog gehalte aan kruidnagel Naturelle: Door zijn lager extracten gehalte bedoeld als ‘splash-cologne’ met een heilzaam verfrissende werking. Ice: heeft een koel verfrissende en antiseptische werking en geeft verlichting bij jeuk en hoofdpijn. In totaal telt het gamma 27 verschillende verpakkingen van 10 ml tot 5 L alsook frisdoekjes.
De Eau de Cologne met de hand of met een verstuiver in hals en borststreek aanbrengen.
90%, 70%, 50% zuiver ethanol van 94°, natuurlijke etherische oliën, gedesioniseerd water. Concentree: rozemarijn, kruidnagel, salie, lavendel, agrumenoliën. Lavande: lavendel, salie, agrumenoliën Extrait: verbena, rozemarijn, agrumenoliën Fravora: kruidnagel, agrumenoliën Naturelle: kruidnagel, agrumenoliën Ice: lavendel, agrumenoliën, menthol.
Raad

Koel en uit de zon bewaren. Met het ouder worden zal op deze wijze de kwaliteit van de Eau de Cologne nog verbeteren.
Merk Fraver
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging van Lichaam
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging Lichaam Parfum
Huidtype Normale huid
Doelgroep Man, Vrouw
Zonder parabenen? available
Werkt tegen jeuk? not available
Psoriasis, schilferige huid? not available
Tegen cellulite, striemen? not available
Antirimpel? not available
Lifting? not available
Hydraterend? not available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Eczeem, atopische huid? not available
Zonder parfum? not available
Gedeelde ervaringen
    19/09/2016
    Heel goede kwaliteit eau de cologne, ook goed om te geven aan iemand die in het ziekenhuis ligt. Het is een onmisbaar product voor de dagelijks hygiëne, dus om na het bad even in te wrijven, of zo maar even verfrissen. Ik geef maar een drie omdat ik na het lezen van de samenstelling van het product een een iets meer lekkere en subtiele geur verwachtte, het riekt wel lekker maar een beetje teveel naar alcohol en te weinig naar die kruiden naar mijn mening.