Saltrates Versterkend zout met zeewier Zakjes 10x20g

Ontspannend voetbad voor pijnlijke en vermoeide voeten op basis van extracten van zeewier en zeezout.

€ 12,95 -15%
11,01
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, maandag geleverd

Zeewieren bevatten actieve bestanddelen die de huid ten goede komen. De versterkende en ontspannende eigenschappen van zeewieren, die ook in de thalassotherapie overvloedig worden toegepast, zitten ook vervat in het Saltrates relaxerend bad met zeewieren, en verhogen de werking ervan. Ze gaat vermoeidheid tegen, ontspant en verfrist.

Eigenschappen

Versterken en revitaliseren de voeten. Deze wieren die bij thalassotherpie worden gebruikt, bevatten actieve bestanddelen die weldoend zijn voor de opperhuid.
Giet een zakje ZOUTEN MET ZEEWIEREXTRACTEN in voldoende lauw water om de enkels te bedekken, ttz. ongeveer 5 liter water. Baadt uw voeten gedurende 15 minuten. Droog ze tussen de tenen zorgvuldig af met een zachte handdoek. Voor uw welzijn, neem een voetbad een paar keer per week.

Hoe bewaren

Droog bewaren !
Sodium Bicarbonate, Pentasodium Triphosphate, Sodium Chloride (Zeesout), Magnesium Sulfate, Sodium Thiosulfate, Citric Acid (Fruitzuur), Algae (Zeewierextracten), Milk Protein, Hydrogenated Vegetable Fat, Carbohydrates, Hydrocolloïds, Emulsifier A472B, Titanium Dioxide, Silica, Parfum.

Niet meegedeeld door fabrikant.
Merk Saltrates
Aflevervorm Zakjes
Type product Verzorgingsproduct
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging van Voeten
Verzorging voeten Ontspannend, Versterkend
Ontsmettend? not available
Zonder parabenen? not available
Zonder parfum? not available
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!