Scholl Velvet Smooth express pedi Wet&dry + navulling 1 stuks

Bestel nu de nieuwste Scholl Velvet Smooth express pedi Wet & dry voor onder de douche, samen met de navulling, aan een voordelige prijs.

€ 82,48 -26%
61,04
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk Scholl
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Doelgroep Vrouw
Type voetverzorging Tegen eelt

Producten in dit pakket

promo
 (6)
Scholl Velvet Smooth Express Pedi wet & dry

Navulbare vijl, zorgt voor zachte voeten in een handomdraai, zelfs onder de douche.

promo
 (0)
Scholl Velvet Smooth wet & dry navulling

Navulling die gebruikt kan worden onder de douche of op een droge huid.

Gedeelde ervaringen
    06/08/2016
    Ook voor mannen werkt dit product naar behoren. Ik gebruik de vijl zowel bij natte als droge voeten. Geen problemen. Wel niet te hard drukken want dan stopt het toestel al snel met draaien. De hogere snelheid most deze problemen voor het grootste deel op. Van de service van Viata zeker geen klagen: snel, volledig en nauwkeurig. Ik had teveel betaald en dit werd onmiddellijk terug gestort. Prima dus.
    29/06/2016
    Allereerst een dikke 5 sterren voor de voordelige prijs. De toffe service. Het product zelf doet wat het moet doen, eelt verwijderen. Had eerst een steentje maar dat is toch wel meer werk om te gebruiken. Heb trouwens ook de reserve rollers er bij genomen zodat ik lange tijd gerust ben. Het eerste gebruik was wat minder goed daar ik iets te lang op een kleine plaats bleef werken. Gelukkig was het nog tijdig opgemerkt. De twee snelheden zijn een luxe bij dit toestel. Nog af te wachten hoe lang de rollertjes en de batterij hun dienst doen. Heb dit product nog niet lang genoeg en gebruik het eenmaal per week.