02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Toon alle thema's »

Lierac - Anti-veroudering Magnificence

De nieuwste ontwikkeling – Lierac Magnificence

Producten Lierac Magnificence

Als laatste nog aandacht voor de nieuwste ontwikkeling van Lierac: MAGNIFICENCE.

Magnificence vervult de grootste wens van de vrouw: een anti-verouderingsverzorging.

Vanaf je dertigste verandert er iets in je huidsamenstelling, en wordt pas zichtbaar vanaf je veertigste. Vanaf dan veranderen je actieve huideiwitten, en worden er glycotoxines aangemaakt, die de kwaliteit van je huid aantasten en je celmetabolisme vertragen.

Lierac ontwikkelde Magnificence, een revolutionaire anti-aging lijn, met een formule die de glycoxidatie tegengaat. Met een samenstelling van granaatappelbloesem met antioxiderende werking, liposoom in peptidebinding en beschermende zijdeboom, kan het complex de glycoxidatie met 45% terugdringen.

Daarnaast bevat het een oplossing van hyaluronisch zuur van 5% , dat rimpels vermindert, en de huid dichter maakt.

De nieuwe producten van Magnificence beloven een fijnere huidstructuur, afgevlakte rimpels, en een verstevigde opperhuid. Daarnaast ruiken ze nog eens overheerlijk naar amandel en passiebloem.

 Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan je de verschillende producten uit het gamma combineren, met de garantie voor een mooie huid.

Magnificence serum

Een zeer krachtig serum op basis van hibiscusbloemen, wat een perfecte teint geeft.

 Magnificence dag- en nachtcrème

Voor een normale en gemengde huid met matterend rijstpoeder, ofwel voor een droge huid, verrijkt met marula-olie en tot slot galamboter.

Magnificence oogcontour

Voor de oogverzorging is er het specifieke gamma voor de oogcontouren, een product met een drainerend bestanddeel uit rode wingerd, dat je blik doet heropleven en je direct laat schitteren.

Heeft u nog vragen of wenst u advies, contacteer dan onze Viata apotheker.