02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Lifasin® Lever Tabletten 120 stuks

1 reviews
Tabletten 120 stuks
44,20 52,00
Op voorraad
44,20
-15% **
prijs apotheek: 52,00* Je bespaart: -7,80
Voedingssupplement op basis van curcuma, mariadistel en choline, in de vorm van tabletten. Draagt bij tot het behoud van een normale leverfunctie en een normale vetstofwisseling.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lifasin® bevat 2 gepatenteerde en intensief bestudeerde extracten: Mariadistelextract in fytosoom (SILIPHOS®) en Kurkumine-extract in fytosoom (MERIVA®). Deze dragen bij tot het behoud van een gezonde leverfunctie. Choline draagt op zijn beurt bij tot het behoud van een normale leverfunctie en een normale vetstofwisseling. Daarnaast werden o.a. ook Vitamine E, Seleen en zink toegevoegd die bijdragen tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Zink draagt bij tot het behoud van een normaal koolhydraat- en vetzuurmetabolisme.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet:Choline 90mg, Curcuma Longa (Kurkumine-extract in Fytosoom) 100mg, Silybium marianum (Mariadistelextract in Fytosoom) 100mg, N-aceylcysteïne 100mg, SOD (superoxide dismutase) 10mg, Vit E (D-alpha-tocoferol) 15mg, Selenium (L-Selenomethionine) 10μg, Zink (Zinkcitraat) 5mg.Vulstoffen: Antiklontermiddelen (microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat).Vegan formule, bevat geen soja, gluten, lactose of suiker.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Oraal gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren.De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Vervangt in geen gevaleen evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Consulteer uw arts of apotheker in geval van lever- of galblaasaandoeningen of indien u gelijktijdig anticoagulantia of andere medicijnen gebruikt. Niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen jonger dan 12 jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lifasin
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Lever- en galproblemen
Effect Ondersteunt de stofwisseling
Bevat Choline, Kurkuma, Mariadistel, N-Acetylcysteïne, Selenium, SOD, Vitamine E, Zink
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Lifasin® Lever

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Lifasin® Lever

Ik vind lifasin een goed product,omdat ik heel veel medicijnen moet innemen elke dag waaronder,morfine,ontstekingsremmers,matrifen pleisters enz...had ik soms het gevoel dat mijn lever dit niet meer kon verwerken.sinds ik lifasin gebruik voelt dat beter en heb ik ook een minder opgeblazen gevoel.het is niet goedkoop zeker omdat ik maandelijks al ongeveer 360 euro aan geneesmiddelen betaal maar men kan met een grote doos drie maanden voort.het is het geld zeker waard.ik blijf het innemen

Filip
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek