02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Listerine Total care Bescherming tegen tandsteen Mondspoeling 500ml

Mondspoeling 500ml
8,06 8,95
Op voorraad
8,06
-10% **
prijs apotheek: 8,95* Je bespaart: -0,89
Mondwater met essentiële oliën en fluor, vermindert de vorming van tandsteen, voorkomt en vermindert tandplak en zorgt voor een langdurige frisse adem. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Listerine® Total Care Bescherming Tegen Tandsteen vermindert de vorming van tandsteen en houdt uw tanden natuurlijk wit. Het mondwater pakt tandsteenvorming effectief aan en beschermt tegen de opbouw van tandsteen. Listerine® Bescherming Tegen Tandsteen mondwater zorgt 24 uur lang voor een frisse adem en voorkomt en vermindert tandplak, een belangrijke oorzaak van tandvleesproblemen. De formule op basis van essentiële oliën helpt bacteriën te verwijderen, ook op plekken waar uw tandenborstel niet kan komen, tussen de tanden bij het tandvlees en op de tong. Tweemaal daags gebruik van Listerine® Total Care Bescherming Tegen Tandsteen verbetert uw mondhygiëne.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tandsteen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor het beste resultaat spoelt u ’s ochtends en ‘s avonds na het poetsen van uw tanden 30 seconden met 20 ml mondwater. Spuug het mondwater uit en slik niet in. 20 ml is gelijk aan 4 theelepels.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Eucalyptol, Zinc Chloride, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, Sodium Saccharin, CI 42090. Bevat alcohol. Contient de l’alcool. Enthält Alkohol. Bevat natriumfluoride. Contient du fluorure de sodium. Enthält Natriumfluorid (220 ppm F-).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Niet gebruiken wanneer u allergisch bent voor één van de bestanddelen. Als irritatie optreedt, vraag dan medische hulp/advies en stop het gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Listerine
Aflevervorm Mondspoeling
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Mondwater
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Tandplak, Tandsteen
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Smaak Fris
Ontsmettend? not available

Laatste reviews en ervaringen met Listerine Total care Bescherming tegen tandsteen

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek