02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Listerine Total care Tandvleesbescherming Mondspoeling 500ml

Mondspoeling 500ml
7,79 8,95
Op voorraad
7,79
-13% **
prijs apotheek: 8,95* Je bespaart: -1,16
Mondwater met essentiële oliën, fluor en zink. De 6-in-1 formule beschermt tegen tandvleesproblemen, zorgt 24uur lang voor een frisse adem, versterkt het glazuur en voorkomt gaatjes en tandplak. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Listerine® Total Care Tandvleesbescherming beschermt uw tandvlees en houdt het gezond. De 6-in-1 formule met essentiële oliën, fluoride en zinkformule beschermt tegen tandvleesproblemen en zorgt 24 uur lang voor een frisse adem. Fluoride versterkt het tandglazuur en helpt gaatjes te voorkomen. Listerine® Total care tandvleesbescherming voorkomt en vermindert tandplak, een belangrijke oorzaak van tandvleesproblemen. De mondspoeling helpt bacteriën op moeilijk bereikbare plaatsen te verwijderen op plekken waar de tandenborstel niet kan komen, tussen de tanden, bij het tandvlees en op de tong. Met tweemaal daags gebruik verbetert Listerine® Total care tandvleesbescherming de mondhygiëne.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tandvleesproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor het beste resultaat spoelt u ’s ochtends en ‘s avonds na het poetsen van uw tanden 30 seconden met 20 ml mondwater. Spuug het mondwater uit en slik niet in. 20 ml is gelijk aan 4 theelepels.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Fluoride, Eucalyptol, Zinc Chloride, Sodium Saccharin, Methyl Salicylate, Aroma, Menthol, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 42053. Bevat alcohol. Contient de l’alcool. Enthält Alkohol. Bevat natriumfluoride. Contient du fluorure de sodium. Enthält Natriumfluorid (450 ppm F  ̄ ).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Niet gebruiken wanneer u allergisch bent voor één van de bestanddelen. Als irritatie optreedt, vraag dan medische hulp/advies en stop het gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Listerine
Aflevervorm Mondspoeling
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Mondwater
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Gevoelig tandvlees
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Fris
Ontsmettend? not available

Laatste reviews en ervaringen met Listerine Total care Tandvleesbescherming

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek