02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
18-10-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De littekens van het leven herstellen

Geschreven door L. littekens Littekens verminderen

Littekens, groot of klein, zijn een universeel gezondheidsprobleem dat een impact kan hebben die verder gaat dan de huid. La Roche-Posay en zijn dermatologisch centrum zetten zich sinds het begin in om patiënten met ernstige huidaandoeningen te genezen. Dankzij de ervaringen met verschillende huidproblemen kan het merk zijn kennis over huidherstel uitbreiden en baanbrekende dermatologische oplossingen ontwikkelen die levens kunnen veranderen, zoals de gloednieuwe balsem cicaplast B5+.
 

Belangrijke feiten:

  • Elk jaar houden 100 miljoen mensen littekens over aan medische ingrepen
  • 11 miljoen mensen ter wereld per jaar lijden aan brandwonden
  • 1 op 2 mensen hebben minstens 1 litteken, met een gemiddeld van 4 littekens per persoon

 

De grenzen verleggen van de dermatologische kennis


Wie heeft er nooit littekens gehad? Ongeacht leeftijd, de oorsprong of de toestand, iedereen heeft ooit littekens gehad. Meestal zijn ze goedaardig en veroorzaken ze slechts een klein ongemak. Maar soms zijn deze littekens het gevolg van ernstige ziekten, ongevallen of ingewikkelde chirurgische ingrepen. In het kuuroord van La Roche-Posay worden patiënten behandeld die aan deze ernstige aandoeningen lijden, zoals slachtoffers van brandwonden of vrouwelijke kankerpatiënten na hun operatie. Zo krijgen we meer inzicht in de huid en kunnen we de kennis van de dermatologie verder ontwikkelen.

 

Revolutie in huidverbetering Cicaplast Baume B5+


La Roche-Posay heeft recent de formule van haar iconische Cicaplast repair product vernieuwd. Verrijkt met een nieuwe tribioma-ingrediënt, vitamine B5 en madecassoside, versnelt Cicaplast Baume B5+ aantoonbaar het herstel van de huidbarrière en verzorgt en ondersteunt de huid. 

Cicaplast Baume B5+ is de nieuwe generatie van herstelondersteunende producten en bevat nu het exclusieve tribioma prebiotic complex. Tribioma, ontwikkeld met behulp van groene wetenschappen en biofermentatie is een complex van 3 actieve grondstoffen; suikers, plantenextracten en fermenten die het microbioom van de kwetsbaar geworden huid weer in evenwicht brengen. 

“Snel en verbetert herstel van de huidbarrière vanaf dag 1*
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels