02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

L-Mesitran Zalf 20g

21 reviews
Zalf 20g
8,42
Op voorraad
8,42
Hydroactieve zalf, ontgiftigend, optimaliseert de genezing. Aanbevolen bij chronische wonden, doorligwonden (stadia I-IV), ulcera van de aders. Neoplastische wonden (helpt om te ontsmetten of te ontgrendelen). Acute gekoloniseerde wonden. Chirurgische wonden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Hydroactieve antibacteriële zalf voor de behandeling van chronische wonden, decubitus, ulcus cruris, gecontamineerde acute wonden, chirurgische wonden, traumatische wonden, kleine brandwonden en oncologische wonden. Wondreinigend en optimaliseert de wondgenezing.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng een voldoende hoeveelheid zalf op de wonde aan. Wrijf de zalf in de wonde met behulp van een steriele spatel. Breng een passend afdekverband boven op de zalf aan. Opnieuw zalf aanbrengen zodra die in de wonde is opgelost.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Honing, lanoline, zonnebloemolie, levertraan, Calendula officinalis, Aloë barbadensis, vitamine C, vitamine E, zinkoxide.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk L-Mesitran
Aflevervorm Zalf
Type product Verzorgingsproduct
Effect Genezend
Aangewezen bij Doorligwonden
Keyword Verzorgend, Wondhelend

Laatste reviews en ervaringen met L-Mesitran

Mijn man had een niet helende anti decubitus wond die maar niet wilde helen. We kregen een tip over deze zalf. Na 2 weken ( in combinatie met pleister) is de wond al bijna genezen. Zelfs de arts en wondverpleegkundige, die we na 2 weken gebruik consulteerden vertelden ons dat we op de goede weg zijn. Dank aan Anneke verpleegkundige voor de gouden tip.

Jim

Super zalf, maar de mesitran soft is nog beter, deze prikt helemaal niet, kan je gebruiken bij mens en dier, het feit dat er honing inzit is zeker een pluspunt, werkt antibacterieel, zuivert de wonde, haalt wondvocht weg en geneest mooi.

Ilse Mattheus

Super product, snelle genezing op het begin van drukzweren

Lejeune pierre

Ik weet niet wat er gebeurd is, zodra ik het op de wond (ulcusbenen) heb gevoeld voelde ik een scherpe pijn, zoals een brandwond, het is anders dan de L-mesitran zacht (minder pijnlijk) en helend idem. Ik zeg niet dat het niet bruikbaar is voor anderen, maar een waarschuwing voor degenen die een snelle genezing bij de veneuze zweren willen, niet aangeraden, neem de L-mesitran zacht.

VERONIQUE

uitstekende wondzalf!

Wilma

Ik ben dit gaan gebruiken op advies van een wijkverpleegkundige, in plaats van de Vetramil die ik gebruikte bij mijn kat. Hij heeft nu voor de derde keer een gebarsten abces en het werkt inderdaad beter dan Vetramil. De wond heelt prachtig en het is niet opnieuw een abces geworden. Zijn andere abces is er al prachtig mee geheeld, ik heb er veel vertrouwen in dat dit nare, grote abces dat er nu ineens was, ook prachtig zal helen.

Marieke

Ideale wondzalf. Ik gebruik het voor mijn paard. Het mag op alle wondjes, zelfs op diepe wonden. De genezing gaat heel snel.

Ginny

Superzalf!! En snel geleverd!

DH

super fijne zalf en overal voor te gebruiken bij kleine verwondingen. Gebruik het ook professioneel in mijn pedicure praktijk.

Anke

zeer goede wond/honingzalf, ik gebruik het bij mijn paard en het geneest de wondjes heel goed, je ziet er na een tijdje niets meer van

Jolanda

Schaafwonden op het hoofd genezen een stuk sneller en het trekkerige gevoel verdwijnt.

Johan

Werkt uitstekend. Bevalt goed.

Lide

prima zalf. wel afdekken .

sonja

Wonderzalf!

Wendy

prima zachte zalf. Ik gebruik het voor de honden als ze wondjes hebben en het lijkt de genezing te bevorderen.

Carolien

Prima helende werking, verzacht ook goed. Zalf gaat wel snel door verband heen, goed afdekken dus of oude kleren aan ;-)

Eline

Sterk helende werking. Trekt wel sterk door het verband met een bruine kleur, dus goed inpakken dus.

Eline

Verzachtend - smeert prettig - voelt goed om een natuurproduct op zoiets kwetsbaars als een wond te gebruiken. Is in het begin eventjes wat branderig maar dat trekt gelijk weg.

Linda

Prima zalf bij wonden. Ontsmet en heelt mooier.

Tineke

Goede zalf voor alle wondjes. Geneest snel.

Marion

Wonden genezen geweldig met deze honingzalf

zomon
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek