02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

L-Mesitran soft Gel 50g

14 reviews
Gel 50g
13,86 15,40
Op voorraad
13,86
-10% **
prijs apotheek: 15,40* Je bespaart: -1,54
Antibacteriële en hydro-actieve gel  voor de behandeling van chronische wonden. Reinigt en optimaliseert het proces van de genezing van de wond.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Hydroactieve antibacteriële gel voor de behandeling van chronische wonden, decubitus, ulcis cruris, gecontamineerde acute wonden, chirurgische wonden, traumatische wonden, kleine brandwonden en oncologische wonden. Wondreinigend en optimaliseert de wondgenezing.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng een voldoende hoeveelheid gel op de wonde aan. Wrijf de gel in de wonde met behulp van een steriele spatel. Breng een passend afdekverband boven op de gel aan. Breng opnieuw gel aan zodra die in de wonde is opgelost.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Honing, lanoline, propyleenglycol, PEG 4000, vitamine C, vitamine E.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk L-Mesitran
Aflevervorm Gel
Type product Verzorgingsproduct
Effect Genezend
Aangewezen bij Brandwonden, Doorligwonden, Wonden
Keyword Antibacterieel, Was

Laatste reviews en ervaringen met L-Mesitran soft

Werkt bij ontstekingen en schimmelinfecties. Dit zit standaard in mijn EHBO-doos. Gebruik het ook op bijvoorbeeld schaafwonden.

Yvonne

Ik heb het geprobeerd te gebruiken ter verbetering/genezing van diepe ontstoken wonden na sclerocompressiethetapie. De pijn na gebruik werd nog erger dus na nog een paar keer proberen heb ik het gebruik helaas moeten stoppen.

Marjolein

veel en veel goedkoper dan in Nederland en het is wonderspul

petra

Een fantastisch product. Het maakt wonden bacterie vrij zodat deze weer kunnen helen. Viata is een prima bedrijf,komt zijn afspraken na en levert vlug. Ook hebben ze de laagste prijs en dat scheelt al gauw enkele Euro's. Mijn volgende bestelling plaats ik weer bij Viata. Ze hebben mijn vertrouwen gewonnen. Ik hoop dat u door mijn review er weer vele nieuwe klanten krijgt.

Rieks

Lekker veel gel aanbrengen op de wond,versnelt echt de wondgenezing

petra

Hele goede gel. Zuivert wonden, werkt heel goed!

Ineke

Een fantastisch product. Ik heb diabetes en ik had een wond je dat na een maand nog niet sou dicht gaan. Ben deze zalf gaan gebruiken en na enkele dagen was deze dicht en het genas ook mooi. Echt een aanrader.

Rita M.

Multifunctionele crème die wij in het gezin voor allerlei soorten wondjes gebruiken. Als diabetespatiënt had ik nog weleens wondjes aan de voeten die niet goed of langzaam heelden. Nu heb ik daar vrijwel geen last meer van. Ook gebruiken wij deze crème met succes voor de huisdieren, m.n. voor de voetzooltjes als ze daar een wondje aan hebben. Kortom: deze crème is een aanrader!

Catharina

Een geweldig product, ik ben zelf iemand die moeite heeft om van wondjes af te blijven en ik ben ook nog eens allergisch voor bijna alle pleisters. Nu dek ik wondjes af met L-mesitran, een kompres en een verbandje (wat er overigens erg dramatisch uit ziet ;) ) en elke keer als ik de afdekking vervang is het wondje zienderogen verbeterd. En het is ook nog eens een fijn idee dat het een ontsteking helpt te voorkomen

Ayenne

Bij de bevalling een knip gehad, welke niet netjes gehecht was. Met als gevolg wijkende wondranden en slecht herstel. Vanaf week 2 dadelijks deze gel afwisselend met de zalf gesmeerd en nu 4 weken verder met alsnog een goed herstel. Zeer tevreden dus!

Inge

Dit is met recht mijn tovercreme. Ik gebruik het voor vaginale klachten, pijnlijke plekjes en een geïrriteerde slijmvliezen. Het geneest pijnlijke plekjes ongelofelijk snel. Ik sta elke keer versteld van de werking, onbegrijpelijk dat alles zo razendsnel geneest met Mesitran. Ook helpt het candida te bestrijden. Zie de interessante onderzoeken op internet hierover. Het zou bij elke vrouw in de kast moeten staan! Ik had dit product jaren eerder ontdekt willen hebben.

Scarlet

de beste wondzalf die er is,ook bij dieren. goede ervaring met gebruik voor hond,paard,kip

ilktje

Bijzonder goed spul. Je ziet de wond per dag verbeteren en mooi helen.

Dorien

Moeder heeft diepe decubituswonden. Deze zalf werkt uitstekend, zienderogen verbetering! Gebruik deze zalf nu ook voor smetwonden, pijn verdwijnt en de wond is vaak binnen een dag weg. Ook zeer tevreden over de service van Viata!

Mies
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek