Mannavital Kyo Dophilus Capsules 60 stuks

4 reviews
Capsules 60 stuks
15,74 17,69
15,74
-12% **
prijs apotheek: 17,69*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van lactobacillus en bifidus, in de vorm van capsules. Draagt bij tot de bescherming van de darmflora.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Uniek probioticum voor een gezonde darmflora. Versterkt en vermeerdert de goede darmflora. Met humane stammen van Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum en Bifidobacterium longum. Bevat 3 miljard levensvatbare kiemen per capsule. Breed inzetbaar bij en ter preventie van diarree, bij losse stoelgang, constipatie, winderigheid, opgeblazen gevoel, verminderde weerstand, spastisch colon en ontstekingsziekten van de darm.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen nemen 1 capsule per dag tijdens een maaltijd; bij verhoogde behoefte mogen twee capsules per dag genomen worden. Kinderen: ½ capsule per dag, uit te strooien over de voeding of te mengen in een drankje.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

3 miljard levende cellen van: Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2. KS-13

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Optimaliseert de darmflora
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Darmflora
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Kyo Dophilus

Volgens een studie wordt een van de bacteriën die gebruikt worden in de samenstelling van dit product geassocieerd met minder depressie.......

Cl

Versterkt en vermeerdert de goede darmflora en daardoor verbetert ook de weerstand.

Matt

Ik neem dit product ter ondersteuning voor gewichtsverlies en om de goede darmbacteriën te bevorderen in de darmflora. Mijn 'buikgevoel' is in het algemeen rustiger en tezamen met gezondere eetgewoontes heeft het al geholpen een paar kilootjes te verliezen, op een rustig tempo maar met resultaat.

Leen

Ik gebruikte ActiBalance ongeveer 2 jaar. Dit product gaat uit de handel. Ik heb Colitis Ulcerosa en reageerde zo goed op dat product dat ik niet meer voor controle in het ziekenhuis hoef weer te komen. Gelukkig heb ik nu een nieuw product gevonden met de zelfde werking Mannavital Kyo Dophilus. Deze probioticum heeft dezelfde stammen als ActiBalanc.

Fillet
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek