02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Mannavital Oguton Forte Capsules 60 stuks

17,56 19,95
Op voorraad
17,56
-12% **
prijs apotheek: 19,95* Je bespaart: -2,39
Natuurlijk voedingssupplement, in de vorm van plantaardige capsules. Aangewezen om de gezondheid van het netvlies en de lens te ondersteunen en om goed te kunnen blijven zien.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Lezen, werken aan de computer, TV kijken, de iPhone gebruiken, rijden... we eisen veel van onze ogen. OGUTON FORTE is een alles-in-een oogpreparaat op basis van LUTEMAX 2020®, een calendula-extract dat zorgt voor een hoge dosis van de oogpigmenten luteïne en zeaxanthine (inclusief het onmisbare meso-zeaxanthine) en waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen. Met ook Euphrasia, zink en vitamine A die het zicht bevorderen en met vitamine E die de cellen beschermt, is OGUTON FORTE een uitzonderlijk compleet preparaat. Zeker omdat het ook zwarte bessenextract bevat, dat nog beter werkt dan de bekende bosbes.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule twee keer per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

100 mg goudsbloemextract (Calendula officinalis), LUTEMAX 2020®, met 20 mg luteïne en 4 mg zeaxanthine (inclusief het meso-zeaxanthine-isomeer), 210 mg zwarte bessenextract (Ribes nigrum, 25 % anthocyanen), 100 mg Dwerg Euphrasia (Euphrasia rostkoviana, 2,5% polyfenolen), 1200 µg Vitamine A (als gemengde carotenen en vitamine A-acetaat), 18 mg Vitamine E (als gemengde tocoferolen), 15 mg Zink (als zinkbisglycinaat).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Calendula, Luteïne, Vitamine A, Vitamine E, Zeaxanthine, Zink, Zwarte bes
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Oguton Forte

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek