Mannavital Platinum Collageen Poeder 306g

1 reviews
26,05 28,95
26,05
-11% **
prijs apotheek: 28,95*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van mariene collageen en vitamine C, in de vorm van een poeder met neutrale smaak. Draagt bij tot: de normale collageenaanmaak voor de normale functie van de huid, van het kraakbeen en van de botten, het behoud van een normale structuur, hydratatie en elasticiteit van de huid met een mogelijke afname van fijne rimpels, het behoud van soepele gewrichten en het behoud van sterke botten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Huid, kraakbeen, botten en gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 maatlepel (onderhoudsdosis) tot 2 maatlepels (intensieve aanpak) per dag, op te lossen in een glas drank naar keuze of te verwerken in een shake, smoothie of yoghurt

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Actieve ingrediënten per eenheidsdosis (1 maatlepel):·5g gehydrolyseerde collageen van mariene oorsprong (PEPTAN F® 2000 LD)·80mg Vitamine C (100 % RI*), o.v.v. calciumascorbaat (2 maatlepels = 200 % RI*)*RI = Referentie-inname

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Huidveroudering
Bevat Collageen, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Platinum Collageen

Het lost zeer goed op, maar heeft een sterke algengeur, zoals de geur van vijverwater. Dus ik meng het met grenadine siroop.

xavier spitaels
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek