02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Mannavital Platinum Red Yeast Rice + Berberine Tripack Capsules 3x60 stuks

21 reviews
Capsules 3x60 stuks
50,87 59,85
Op voorraad
50,87
-15% **
prijs apotheek: 59,85* Je bespaart: -8,98
Voedingssupplement op basis van rode rijst gist, berberine en Q10 in de vorm van plantaardige capsules. Aangewezen bij een te hoge cholesterol-, triglyceride- en bloedsuikerspiegel, ter preventie en het afremmen van hart en vaatziekten. Vervangt de Mannavital Platinum Red yeast rice + Q10.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De lagere dosis van gefermenteerde rijst werd gecombineerd met de bijzondere plantenstof berberine. Die laatste verlaagt door een sterke inwerking op de stofwisseling overigens niet alleen de cholesterolspiegel, ook een te hoge triglyceriden- en glucosespiegel worden erdoor verlaagd.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Te hoge cholesterol-, triglyceriden- en bloedsuikerspiegel in het bloed.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 x 1 capsules per dag 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 capsules: 

- 100mg Biologische Gefermenteerde Rode Rijst, gestandaardiseerd op 3 % monacoline K (= 3mg monacoline K)
- 500mg Berberine (bronnen: zuurbes, Canadese geelwortel, Houtkurkuma)
- 30mg Co-enzym Q10 (Ubiquinone)

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of wanneer u borstvoeding geeft, noch bij personen onder de 18 jaar.Vraag altijd raad aan uw behandelend arts of apotheker voor u dit product gebruikt:- Indien u ouder bent dan 70jaar.- Bij het gelijktijdig gebruik van cholesterol verlagende geneesmiddelen of als u intolerant bent aan statines.- In geval van lever-, nier- of spierproblemen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Type behandeling Behandelend
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel
Bevat Berberine, Co-enzyme Q10, Monacoline, Rode gefermenteerde gist rijst
Aangewezen bij Onevenwichtige bloedspiegel
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Specifiek voor diabetici? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Mannavital Platinum Red Yeast Rice + Berberine Tripack

Vanaf juni 2022 is er een wijziging in de Europese wetgeving in verband met de dosering van rode gist rijst of monacoline K, waardoor het voedingssupplement niet meer dan 3mg monacoline K per dag dosis mag bevatten. De meeste producenten hebben een vervangend product op de markt gebracht, met een aangepaste formule.

Als je niet zeker bent welk rode gist rijst product nu te kiezen, vraag het ons, we helpen je graag verder.

Voedingssupplementen en geneesmiddelen worden in ons lichaam afgebroken door onder andere leverenzymen. Daarom volstaat 1 dosis meestal niet om een blijvend effect te hebben. Sommige antibiotica ( macroliden) remmen de werking van zo'n leverenzym (nl. CYP3A4) af. Als gevolg daarvan, zullen voedingssupplementen en geneesmiddelen die door dit enzym afgebroken worden, minder snel afgebroken worden en dus een langer of heviger effect hebben. Ook rode gist rijst wordt door het CYP3A4-leverenzym afgebroken. 

De kans op ernstige bijwerkingen van rode gist rijst is groter bij mensen boven de 70 jaar. Daarnaast nemen mensen boven de 70 jaar vaak nog andere geneesmiddelen in, die kunnen interageren met rode gist rijst.

Daarom wordt het gebruik van rode gist rijst bij mensen ouder dan 70 jaar afgeraden. Neem contact op met je huisarts als je ouder bent dan 70 jaar en een te hoog cholesterolgehalte hebt.

De inname van rodegistrijst heeft geen aangetoonde meerwaarde bij personen boven de 70 jaar zonder hart- of vaataandoeningen. Daarnaast kan rodegistrijst bijwerkingen veroorzaken en kan het eventuele intertacties vertonen met andere geneesmiddelen.
Indien je toch graag zou willen starten met een rodegistrijstpreparaat, vraag je best eerst advies bij jouw huisarts.

Het gebruik van co-enzyme Q10 moet met grote voorzichtigheid gebruikt worden tijdens radiotherapie. 

Als antioxidant zou het de oxiderende werking van radiotherapie kunnen tegenwerken.
Raadpleeg zeker je arts voordat je co-enzyme Q10 inneemt tijdens je radiotherapie.

Het gebruik van co-enzyme Q10 moet met grote voorzichtigheid gebruikt worden tijdens chemotherapie. 

Als antioxidant zou het de oxiderende werking van sommige soorten chemotherapie kunnen tegenwerken.
Raadpleeg zeker je arts voordat je co-enzyme Q10 inneemt tijdens je behandeling met chemo.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Platinum Red Yeast Rice + Berberine Tripack

Bestel dit voor mijn moeder, helpt goed zonder chemische toevoeging. Zal voor de een wat sneller werken dan de ander. Aanbevolen aan collega, gebruikt het ook naar volle tevredenheid.

Ivon

kon niet tegen de cholesterol tabletten heb ze allemaal geprobeerd op advies van de huisarts ben ik red yeast rice+Q10 gaan gebruiken en het gaat prima met mij nu normale waardes super

lies

3 jaar geleden mee begonnen op aanraden van de praktijkondersteuner en het helpt uitstekend. Ik neem 1 pil per dag en daarmee is mijn cholesterol onder controle (0,5 lager dan zonder dagelijks gebruik.

Coen van Viegen

Fantastisch produkt, ben er erg blij mee, cholesterol op Peil en Geen spierpijnen. Goed advies geweest en fijn dat je kunt chatten. Zeer snelle levering.heb het al Diverse kennissen aanbevolen .

Angelika

ik beveel dit product aan voor iedereen die een cholesterol verlager moet slikken , mijn man heeft geen klachten meer en ontstekingen , die hij kreeg van zijn medicatie .

angelique

ik gebruik dit product al een paar jaar en ik kan zeggen dat zelfs mijn huisarts verbaasd was dat mijn cholesterol zo laag was bij de laatste meting

Joop

Een heel snelle levering nogmaals, vroeger bestelde ik 1 doosje maar dat was al vlug leeg en zodoende zag ik op de site dat ze dit product verkochten per 3 met grotere korting , dus is dit ook goed voor het milieu want de koerier moet maar 1 maal langs komen om de 3 maand. over het product heb ik geen nevenwerkingen zoals krampen in de spieren en mijn cholesterol is terug op peil wat ben ik blij voor mij gezondheid.

Noppe Bernard

Zeer goed supplement verlaagd cholesterol en ook bloeddruk gaat omlaag . Mijn huisarts is heel blij en adviseert om er vooral mee door te gaan ! In Duitsland is dit al sinds Maart 2016 een erkend medicijn bij meer dan 5mg per dag !! Voel me erg happy en erg fit !!

Jan Vullings

Een geweldig product het cholesterol is prima in het begin 2 capsules per dag na 2 maanden 1 capsule per dag. De arts ook zeer tevreden over de rode rijstcapsules

hanny van der Valk

geweldig produkt. Mijn cholestorol is gedaald van 9,1 naar 4,6!!!!!!!! en dat alleen door mannavital red yeast rice+Q10 platinum (2 tabletjes per dag. )Nu al jaren constant rond de 4,6.

henk wieringa

Prima product!

Karin wasser

Een prima middel tegen een te hoog cholesterol. Bevalt veel beter dan de medicijnen die de arts voor had geschreven, daar verkrampten mijn spieren van. Bij dit middel heb ik helemaal geen bijwerkingen.

Margret

Uitstekend product. Kon de statine-troep de deur uit doen en toch mijn cholesterol verlagen.

Herman

Helpt super om cholesterol op peil te houden, heb al aan veel mensen aangeraden!

Riet

top, voel mij prima

rika

Deze tabletten werken prima de bloeddruk is nu goed!

Ivonne

ik neem het nu al twee jaar en mijn bloeddruk is perfect kon de tabeleten van de dokter niet verdragen werd er alleen nog zieker van ik raad iedereen het aan die last van de bloed druk hebben

loetje

Super product, mijn bloeddruk is nu geweldig goed zonder die vuile medicijnen met bijwerkingen.

Sjef

zeer goed produkt

Fran

is een zeer goed product en verlaagd absoluut de bloeddruk

Florent

Het raad het aan werkt prima om de bloeddruk te verlagen Mijn vrouw en mijn dochter neemt het dit ook

Harrie
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek