02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Mannavital Platinum Vitamine B12 Smelttabletten 60 stuks

2 reviews
Smelttabletten 60 stuks
9,48 11,75
Op voorraad
9,48
-19% **
prijs apotheek: 11,75* Je bespaart: -2,27
Voedingssupplement op basis van vitamine B12 in de vorm van zuigtabletten. Draagt bij tot een normale aanmaak van rode bloedcellen, verminderd vermoeidheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een streng vegetarisch dieet, intensieve arbeid en sporten, een mindere maagwerking, het verouderingsproces… kunnen in sommige gevallen tot een gebrek aan vitamine B12 leiden. Dergelijk tekort kan door VITAMINE B12 PLATINUM aangevuld worden. Deze sublinguale tablet (bij voorkeur onder de tong te smelten) bevat liefst 1000 mcg actieve vitamine B12, die voor een optimale werking is vergezeld van dat andere belangrijke B-vitamine foliumzuur en dit eveneens onder een direct actieve vorm.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 tabletten per dag, met voorkeur laten smelten onder de tong.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1000mcg vitamine B12. Zonder lactose.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Smelttabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Bevat Vitamine B12
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Mannavital Platinum Vitamine B12

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Platinum Vitamine B12

Vanwege het eten van drinkvoeding is dit een handige aanvulling op de voeding. Vooral ook doordat het kauwtabletten zijn is het ideaal voor de opname in het lichaam. Ook qua prijs gunstig.

R.H. Everts

Uitstekende aanvulling als we, net als ik, niet veel vlees (en dierlijke producten) eten of eten die een bron van B12. zijn om onder de tong gesmolten te worden. Mannavital heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Belgisch labo daarnaast

Callet Aude
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek