02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Mannavital Ubiquinol Q10 Capsules 60 stuks

3 reviews
Capsules 60 stuks
18,53 23,75
Op voorraad
18,53
prijs apotheek: 23,75* Je bespaart: -5,22
Voedingssupplement op basis van Q10, met een antioxiderende werking, in de vorm van capsules. Ondersteunt de circulatie en zorgt voor meer energie en betere prestaties.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gereduceerd, actief co-enzym Q10. gereduceerde en dus direct werkzame vorm van co-enzyme Q10; natuurlijke 'all-trans'-vorm, verkregen door fermentatie; sterk celbeschermend antioxidant; belangrijk voor de energiestofwisseling van spieren en hartspier; speelt een rol in preventie en aanpak van hart- en vaatziekten; helpt de nevenwerkingen van cholesterolverlagende statines opvangen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Er wordt aangeraden om ubiquinol in te nemen gedurende (een) vethoudende maaltijd(en). De aangeraden doses variëren vooral tussen 50 à 200 mg. In België zijn dagdoses tot 200 mg als voedingssupplement toegelaten. Maar gezien ubiquinol een zeer veilige substantie is, mogen op voorschrift hogere doses gegeven worden. Als celbeschermend antioxidant, voor meer energie: 50 à 200 mg per dag. Als 'anti-ageing-strategie: 100 à 300 mg per dag. Bij gebruik van statines: om de lage co-enzym Q10-spiegel op te vangen: minimum 60 à 100 mg per dag. Bij verminderde diastolische functie van linkerventrikel door therapie met statines: 100 à 300 mg per dag. Bij hypertensie: 100 à 120 mg per dag. Bij hartinsufficiëntie (hartfalen): tot 3 maal 100 mg per dag. Bij migraine: 1 à 3 mg per kg lichaamsgewicht of 3 maal 100 mg per dag. Bij spierdystrofie: 100 à 400 mg per dag. Bij parodontitis: 100 à 200 mg per dag. De inname van CoQ10 moet zeker gebeuren onder controle van een arts: bij mensen met diabetes type 2: omdat de bloedsuikerspiegel kan verlagen en de medicatie eventueel moet aangepast worden; bij mensen die bloedverdunners van het coumarinetype gebruiken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

50 mg ubiquinol, het gereduceerd co-enzym Q10 van Kaneka QH TM, verkregen door fermentatie en onder de natuurlijke 'all-trans'-vorm. Overige ingrediënten: koolzaadolie, capsule (gelatine, glycerol), plantaardige glycerine, bijenwas en sojalecithine (GMO-vrij).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Mannavital
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters, Vermoeidheid
Bevat Co-enzyme Q10
Doelgroep Man
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Antioxidant, Energie, Prestatieverhogend
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital Ubiquinol Q10

Als ondersteuning bij ziekte van Parkinson, voel ik mij zeer goed.

Paula

Tot nu toe in orde! Annihilated mijn migraine, iets wat ik nog nooit eerder heb gezien. En heeft mijn energie een boost gegeven, in het algemeen. Het enige nadeel voor mij is dat het me alert houdt (maar niet wakker - het is bekend dat Q10 diepe slaap cycli moeilijk maakt. Misschien niet aanbevolen voor slapelozen, dus).

Stéphane

q10 ter ondersteuning van energie in de spieren, te samen nemen met statines

maurice
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek