Masque buccal jetable 3 couches 50 pièces

1 Reviews
50 pièces
22,70
Ce produit est temporairement indisponible
22,70
En rupture de stock
  • Soyez le premier à savoir quand le produit sera à nouveau en stock
Masque buccal jetable, composé de 3 couches de tissu non tissé, résistant aux liquides, avec une bande à ajuster pour une bonne fermeture autour du nez et des boucles pour la fixation derrière les oreilles.

Comfortmaskers zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddel. Het dragen van een comfortmasker beschermt in de eerste plaats anderen en niet de gebruiker zelf. De gebruiker wordt beschermd als de mensen rondom hem of haar ook een mondmasker dragen. Het comfortmasker is een aanvulling op de andere voorzorgsmaatregelen zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.

Comment l'utiliser Afficher plus Afficher moins

Goed gebruik van comfortmaskers•Was/ontsmet je handen:ovóór het opzetten van je mondmasker;ovóór het afdoen van je mondmasker;ona het afdoen van je mondmasker.•Oriënteer je masker door altijd dezelfde (meestal gekleurde) zijde aan de voorkant te dragen.•Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.•Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en trek het verder naar beneden over mond en kin.•Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.•Verwissel het mondmasker via de elastiekjes zonder de voorkant van het masker aan te raken na 8 uren of sneller wanneer het masker nat geworden is.

Spécificités Afficher plus Afficher moins
Type de produit Dispositif médical, accessoires
Type de matériel médical Masque buccal de confort
Type produit corona Masque buccal
Stérile ? not available

Les derniers avis et expériences avec Masque buccal jetable 3 couches

Produit de qualité et utile, livraison rapide et bien emballée.

Eddy Derck
* Prix permanent pratiqué dans notre officine
** Réduction online / Réduction promotionnelle sur le prix permanent pratiqué dans notre officine