02/793 09 34

Lun - ven9h - 18h

Actuellement indisponible

Masque buccal réutilisable en coton 1 pièces

2 Reviews
1 pièces
3,88
En stock
3,88
Masque buccal réutilisable en coton avec des bandes élastiques. Convient pour un usage quotidien. Il s'applique bien autour du visage, hydrofuge.

Comfortmaskers zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddel. Het dragen van een comfortmasker beschermt in de eerste plaats anderen en niet de gebruiker zelf. De gebruiker wordt beschermd als de mensen rondom hem of haar ook een mondmasker dragen. Het comfortmasker is een aanvulling op de andere voorzorgsmaatregelen zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.

Quand l'utiliser Afficher plus Afficher moins

Herbruikbaar mondmasker.

Comment l'utiliser Afficher plus Afficher moins

Goed gebruik van comfortmaskers•Was/ontsmet je handen:ovóór het opzetten van je mondmasker;ovóór het afdoen van je mondmasker;ona het afdoen van je mondmasker.•Oriënteer je masker door altijd dezelfde (meestal gekleurde) zijde aan de voorkant te dragen.•Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.•Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en trek het verder naar beneden over mond en kin.•Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.•Verwissel het mondmasker via de elastiekjes zonder de voorkant van het masker aan te raken na 8 uren of sneller wanneer het masker nat geworden is.

2 couches de coton, lavable et repassable.

Spécificités Afficher plus Afficher moins
Type de produit Matériel d'aide, accessoires
Type de matériel médical Réutilisable masque buccal de confort
Type produit corona Masque buccal
Stérile ? not available

Les derniers avis et expériences avec Masque buccal réutilisable en coton

S'humidifie rapidement si on doit parler. Peut-être très confortable pour aller faire des courses ou sortie en rue sans plus. Pas utilisable au travail.

Corinne

Pratique et assez confortable

Isabelle
* Prix permanent pratiqué dans notre officine
** Réduction online / Réduction promotionnelle sur le prix permanent pratiqué dans notre officine