02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Medica Keeltabletten aardbei Zuigtabletten 36 stuks

Zuigtabletten 36 stuks
9,35
Op voorraad
9,35
Het is een ontsmettingsmiddel en plaatselijk pijnstillend middel. Behandeling van de symptomen van keelpijn, rode keel, aandoeningen van de keelholte gepaard gaande met irritatie.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Medica keeltabletten aardbei is aangewezen bij: Behandeling van de symptomen van keelpijn, rode keel, aandoeningen van de keelholte gepaardgaande met irritatie;In geval van een bacteriële infectie met koorts, is een aanvullende behandeling nodig; Medica keeltabletten aardbei bevat geen suiker en is dus ook geschikt voor suikerzieken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen vanaf 6 jaar: 3 tot 5 tabletten per dag. Volwassenen: 6 tot 10 tabletten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stoffen in Medica keeltabletten aardbei zijn: chloorhexidine hydrochloride 5 mg -lidocaïne hydrochloride 1 mg. De andere stoffen in Medica keeltabletten aardbei zijn: sorbitol - magnesiumstearaat -watervrij citroenzuur - menthol - aardbei aroma - sucralose.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Wanneer mag u Medica keeltabletten aardbei niet gebruiken?- U bent allergisch voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.- Krijgt u veel last van een van de bijwerkingen? Of krijgt u een bijwerking die niet in deze bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.- Wordt uw klacht na 3 à 4 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.- Bij kinderen jonger dan 6 jaar.Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met Medica keeltabletten aardbei? Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u Medica keeltabletten aardbei gebruikt.- Medica keeltabletten aardbei mag niet langdurig, ononderbroken of steeds opnieuw gebruikt worden. Beperk het gebruik tot strikt noodzakelijke verlichting van pijn en irritatie.- Als een te hoge dosis (meer dan 20 tabletten per dag) wordt gebruikt, is er een klein risico opvermindering van de controle op de slikreflex.- Bij jonge kinderen die reeds een aanval van stuipen doorgemaakt hebben. Dit geneesmiddel bevatnamelijk menthol.- Als u nog andere geneesmiddelen gebruikt. Gelieve ook de rubriek “Gebruikt u nog andere geneesmiddelen?” te lezen.Raadpleeg uw arts indien één van de bovenstaande waarschuwingen voor u van toepassing is, of dat inhet verleden is geweest. Kinderen: Gebruik dit geneesmiddel niet bij kinderen jonger dan 6 jaar.Gebruikt u nog andere geneesmiddelen ?Gebruikt u naast Medica keeltabletten aardbei nog andere geneesmiddelen, of heeft u dat kortgeleden gedaan of bestaat de mogelijkheid dat u in de nabije toekomst andere geneesmiddelen gaat gebruiken? Vertel dat dan uw arts of apotheker.- Niet gelijktijdig gebruiken met geneesmiddelen voor lichte vormen van Alzheimer (cholinesteraseremmers). - Niet gelijktijdig gebruiken met andere ontsmettingsmiddelen. Waarop moet u letten met eten, drinken en alcohol? Er zijn geen bijzondere voorzorgen nodig. Zwangerschap, borstvoeding en vruchtbaarheid. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Als u bovengenoemde voorzorgen respecteert, mag u Medica keeltabletten aardbei gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Stel uw arts op de hoogte van het gebruik van dit geneesmiddel. Rijvaardigheid en het gebruik van machines: Er zijn geen bijzondere voorzorgen nodig.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Medica
Aflevervorm Zuigtabletten
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type keelproblemen Heesheid, Pijn
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar, Voor volwassenen
Smaak Aardbei
Specifiek voor Keel
Werkzaam bestanddeel Chloorhexidine, Lidocaïne
Keyword Keel, Kind, Pijnstillend
Generisch middel? not available
Geschikt bij zwangerschap? not available
Met lidocaïne? available
Zonder suiker? available

Medica Keeltabletten aardbei is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek