Predictor Bloeddrukmeter bovenarm 1 stuks

Automatische bloeddrukmeter met extra groot afleesscherm. De bloeddruk wordt gemeten ter hoogte van de bovenarm, hetgeen een zeer betrouwbaar resultaat geeft. Het apparaat is makkelijk in het gebruik en heeft een geheugen om 2x60 metingen op te slaan.

€ 89,99 -12%
79,19
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Automatische, snelle en nauwkeurige bloeddrukmeter met weergave van de bloeddruk en het hartritme én met weergave van datum en uur; 2 gebruikers mogelijk: 2 x 60 geheugens; geeft het gemiddelde van de laatste 3 metingen; indicator van de hypertensieclassificatie van de Wereldgezondheidsorganisatie; indicator van hartritmestoornissen: geeft een onregelmatige hartslag aan; netstroomadapter; aansluiting op pc mogelijk; diamater van de armband: 24/36 cm; batterij-indicator (geeft aan wanneer de batterijen vervangen moeten worden); boekje voor het opvolgen van de bloeddruk; automatische uitschakeling; opbergetui; batterijen inbegrepen.

Eigenschappen

Meetmethode: oscillometrisch; meetbereik: druk: 40 -> 250 mmHg; polsslag: 40 -> 199 slagen/minuut; druksensor: halfgeleider; nauwkeurigheid: druk ± 3 mm Hg; polsslag: ± 5 % van de waarde;   opblazing: aangedreven door een pomp;   afvoer: automatisch drukafvoerventiel; geheugencapaciteit: 60 geheugens voor elke zone x 2 zones;  automatische uitschakeling: 1 minuut nadat voor het laatst een toets werd ingedrukt; werkingsomgeving: temperatuur: 10 °C – 40 °C (50 °F – 104 °F); vochtigheid: 40 % - 85 % relatieve vochtigheid max.; opslagomgeving: temperatuur: 10 °C – 60 °C (14 °F – 140 °F); vochtigheid: 10 % - 90 % relatieve vochtigheid max.; gelijkstroom: 6 V DC vier R06 (AA) batterijen;   wisselstroom: 12 V DC, 600 mA, (stekkergrootte: buiten (-) 3,8 diam; binnenin (+) 1,3 diam.); afmetingen: 140 (L) x 136 (B) x 69 (H) mm;   gewicht: 438 g (brutogewicht) (zonder batterijen);  armomtrek: volwassene: 24 ->36 cm (9,4”-> 14,2”);   doelgroep: volwassenen;  type BF. De monitor en de manchet zijn zodanig ontworpen dat ze de gebruiker speciaal beschermen tegen elektrische schokken. De technische gegevens kunnen zonder kennisgeving gewijzigd worden.  
1. De batterijen installeren of vervangen: Verwijder het batterijdeksel zoals op de afbeelding is aangegeven. Stop vier batterijen van 1,5 V in het apparaat en zorg dat de plus- en minpolen zich op de juiste plaats bevinden. Als de aanduiding voor bijna lege batterijen op het scherm verschijnt, moeten er nieuwe batterijen in het apparaat.   2.  De tijd instellen: Het toestel begeleidt u bij het installeren van de maand, de dag en de tijd. Druk op de toets en vervolgens op Mode. Eerst knippert de maand. Druk op de M-toets tot de juiste maand verschijnt. Druk vervolgens op de Enter-toets om te bevestigen. Automatisch begint nu de dag te knipperen. Gebruik dezelfde werkwijze om de dag en de tijd te installeren. Druk op de toets om te valideren.   3. De manchet aantrekken: Steek de stekker in het apparaat. Steek het uiteinde van de manchet door de D-ring, steek uw arm door de manchet en wikkel de manchet rond uw arm, naar uw handpalm gericht, met de slagadermarkering op uw slagader. De rand van de manchet moet ongeveer 2 à 3 cm boven de binnenkant van de elleboog komen. Wanneer de indexlijn binnen het goede bereik valt (OK) is de omtrek van de manchet in orde, zoniet hebt u misschien een manchet met een andere omtrek nodig.          Tips: Probeer vóór de meting niet te eten, te roken of te bewegen. Al die factoren beïnvloeden het meetresultaat. Probeer u te ontspannen door een vijftal minuten rustig neer te zitten. Verwijder kleding die strak rond uw bovenarm gespannen zit. Meet uw bloeddruk altijd op dezelfde arm; normaal gezien is dat de linkerarm. Probeer uw bloeddruk zoveel mogelijk op hetzelfde tijdstip van de dag te meten, want de bloeddruk varieert in de loop van de dag.   4. De meting: Druk op de gebruikerskeuzetoets om een geheugenzone te selecteren en druk op de toets om te beginnen meten in de gekozen geheugenzone. Nadat de monitor het scherm heeft gecontroleerd, waarbij alle lampjes branden, wordt de manchet automatisch opgeblazen. Wanneer de manchet opgeblazen is, zullen de systolische bloeddruk, de diastolische bloeddruk en de polsslag tegelijkertijd op het scherm weergegeven worden. Die waarden worden automatisch opgeslagen in de vooraf aangeduide geheugenzone. U kunt het opblazen van de manchet te allen tijde stopzetten. Daarvoor drukt u op de Enter-toets. De lucht wordt dan snel uit de manchet afgevoerd.

De monitor is uitgerust met een innovatieve indicator van de bloeddrukcategorie, die na elke meting het veronderstelde risiconiveau van het resultaat aangeeft. Normale bloeddruk: systolisch /SYS <120 en diastolisch /DIA <80; prehypertensie: SYS 120-139 of DIA 80-89; hoge bloeddruk fase I: SYS 140-159 of DIA 90-99; hoge bloeddruk fase II: SYS >160 DIA >100.
Opmerkingen

Herinnering voor bloeddrukmeting: U kunt vier herinneringen programmeren. De herinneringsfunctie laat drie korte bieptonen horen op het geselecteerde tijdstip. Druk op de aan-/uittoets om over te schakelen van instelling naar programma (AL1 naar AL4), druk vervolgens tweemaal op Mode en M om de maand, de datum, het uur en de minuten in te stellen. Bevestig de ingevoerde gegevens via de Enter-toets. Het pictogram verschijnt op het scherm zodra de herinnering goed is ingesteld. U kunt die functie gebruiken als een wekker.  

Garantie: Er geldt een garantie van twee jaar voor uw Predictor bloeddrukmonitor. De garantie geldt vanaf de dag van aankoop, tegen elke fabricagefout en bij normaal (thuis)gebruik. Als u de monitor gebruikt zoals in de handleiding uitgelegd staat, zal dat de levensduur van de monitor verlengen. De garantie geldt alleen wanneer de garantiekaart op pagina 3 van deze handleiding is ingevuld. De garantie geldt niet voor schade die het gevolg is van een verkeerd gebruik van de monitor. Onderhoud: Stel het toestel niet bloot aan extreme temperaturen, vocht, rechtstreeks zonlicht of stof. Laat het toestel niet vallen. Verwijder de batterijen als je het toestel gedurende lange tijd niet gebruikt. Bewaar het toestel buiten het bereik van kinderen. Probeer het toestel niet te demonteren of te openen. Was de armband niet, maar reinig hem met een licht bevochtigde doek. Vermijd het gebruik van verdunningsmiddelen, benzeen en andere agressieve schoonmaakmiddelen.
Merk Predictor
Type product Meettoestel
Type meter Bloeddrukmeter
Type bloeddrukmeter Arm
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!