02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

MegamagONE Tabletten 45 stuks

Tabletten 45 stuks
20,54 22,82
Op voorraad
20,54
-10% **
prijs apotheek: 22,82* Je bespaart: -2,28
Voedingssupplement op basis van magnesium en vitamine B6, in de vorm van tabletten. Te gebruiken bij emotionele en fysieke vermoeidheid.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Emotionele en fysieke vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag gedurende 45 dagen. Kuur herhalen indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Magnesiumoxide, vulstoffen : microkristallijne cellulose-cellulose gel, dicalciumfosfaat, stabilisator: hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6), kleurstoffen: geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide, indigotine en blauwe glans, antiklontermiddel: natriumcarboxymethylcellulose van verknoopt sodium, polyvinylpyrrolidon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Megamag
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Spierkrampen, Vermoeidheid
Bevat Magnesium, Vitamine B6
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over MegamagONE

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met MegamagONE

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek