02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

Menofort Tabletten 60 stuks

1 reviews
Tabletten 60 stuks
31,50 35,00
Op voorraad
31,50
-10% **
prijs apotheek: 35,00* Je bespaart: -3,50
Voedingssupplement op basis van soja isoflavonen, zilverkaars, salie, probiotica, vitamine E in de vorm van tabletten helpt bij menopauzale verschijnselen en opvliegers.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Menofort ® is een combinatie van zorgvuldig gekozen plantenextracten en nutriënten waarmee de verschijnselen van de menopauze op een zachte manier worden aangepakt. De in Menofort ® aanwezige soja, genetisch niet gemanipuleerd, en salie zorgen voor een aanvoer van fyto-oestrogenen, actieve stoffen die gebruikt worden bij opvliegers, prikkelbaarheid en overmatige transpiratie ten gevolge van de menopauze. Het probioticummengsel bevordert een goede darmflora waardoor de fyto-oestrogenen beter worden omgezet in actieve vormen en dus nog beter hun werking kunnen uitvoeren. Zilverkaars of Cimicifuga racemosa is een plant die helpt om op een natuurlijke wijze het lichamelijke evenwicht in stand te houden, zonder het lichamelijke verouderingsproces te beïnvloeden. Op deze manier helpt zilverkaars op een milde en doeltreffende wijze bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en innerlijke onrust. Vitamine E, gekend als antioxidant, wordt gebruikt ter bescherming tegen vrije radicalen en houdt uw uiterlijk fris en jeugdig.

Toepassing

Bestrijdt warmteopwellingen. Heeft een driedubbele werking + probiotica (bevordert de intestinale flora).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 tablet 's morgens en 1 tablet 's avonds met water of andere drank innemen, tijdens of onmiddellijk na de maaltijd. Opgelet: gelieve Menofort ® niet in te nemen met een warme drank. De ondersteuning die Menofort ® biedt bij overgangsverschijnselen neemt geleidelijk toe en is na een aantal weken optimaal.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Soja droogextract (Glycine max) 50 mg gestandaardiseerd op 20 mg isoflavonen, zilverkaars droogextract (Cimicifuga racemosa) 40 mg gestandaardiseerd op 2,7 % triterpeensaponinen (uitgedrukt in deoxyacteïne), salie droogextract (Salvia officinalis) 50 mg gestandaardiseerd op 2,5 % rozemarijnzuur, microbiotica-mengsel (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Streptococcus thermophillus) 500.106 CFU, vitamine E 15 mg, raftiline 330 mg, raftilose 125 mg, hulpstoffen: sorbitol, microkristallijn cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Menofort
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Cimicifuga, Isoflavonen = fyto-oestrogenen, Overige
Aangewezen bij Menopauze
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Menofort

Iso-flavonen of fyto-oestrogenen zijn onder andere aanwezig in Japanse duizendknoop, lijnzaad, rode klaver, salie en soja. 


De hoeveelheid die je via de voeding binnenkrijgt via bv. sojabonen en lijnzaad vormt geen probleem in geval van hormoongevoelige borst-, baarmoeder- en eierstokkankers. 

Voedingssupplementen echter bevatten vaak hoge concentraties aan fyto-oestrogenen. Daarnaast zijn er weinig studies naar het effect van dit soort supplementen op hormoongevoelige kankers. Daarom worden voedingssupplementen met iso-flavonen bij hormoongevoelige kankers afgeraden.

Geneesmiddelen en voedingssupplementen die Zilverkaars of Cimicifuga racemosa bevatten, mogen niet gebruikt worden bij leverproblemen.

Er is immers een mogelijk verband met levertoxiciteit zoals hepatitis en geelzucht.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Menofort

Sedert ik dit product aangeraden geweest ben en genomen heb zijn mijn opvliegers veel vermindert. Soms was het gênant, nu is dit veel beter.

Bernard
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek