02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Menophytea Silhouette Platte buik Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
32,49 36,10
Op voorraad
32,49
-10% **
prijs apotheek: 36,10* Je bespaart: -3,61
Voedingssupplement op basis van inuline, actieve kool, groene klei, cafeïne en probiotica, in de vorm van capsules. Het is aangewezen om een opgeblazen gevoel, spijsverterings- en darmklachten te bestrijden en de vetverbranding te bevorderen.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 2 capsules in een keer, bij voorkeur 's morgens met een groot glas water. In te nemen voor 16 uur voor mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. Voor 3 maanden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 capsules
Omhulsel: rundergelatine-capsule - Arabische gom: oplosbare acaciavezels 170 mg - Cichorei-inuline 132 mg - Actieve plantaardige koolstof 120 mg - Groene klei 100 mg - Vitamine C (L-ascorbinezuur) 80 mg - Cafeïne 80 mg - Saccharomyces cerevisiae var. boulardii 1,4.109 CFU - Vitamine B3 (Nicotinamide) 16 mg - Mangaan (mangaangluconaat) 1 mg - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat - Vulstof: dicalciumfosfaat - Etherische olie van marjolein Origanum majorana 10 mg - Chroom (chroompicolinaat) 26 µg

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Het is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Afslanken kan alleen worden bereikt met een gecontroleerde calorie-inname.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Bevat cafeïne (80mg/dag), niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
Bevat essentiële marjoleinolie: voor gebruik advies van een gezondheidsdeskundige inwinnen.
Vermijd langdurig gebruik.
Bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van licht.
Ten minste houdbaar tot de datum die op de doos staat.
Vanwege zijn bindende eigenschappen moet het op afstand van medicijnen worden ingenomen.Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Menophytea
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Opgeblazen gevoel
Effect Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect, Vet verbranden
Bevat Caffeïne, Inuline, Probiotica, Vitamine C
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Andere indicaties
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Opgeblazen gevoel, Spijsvertering, Winderigheid
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Menophytea Silhouette Platte buik

Vermageringsmiddelen en strenge diëten zijn vaak bedoeld om snel effectief te zijn. Wanneer je stopt met zo'n behandeling of dieet, komen de kilo's er vaak snel terug bij en soms zelfs nog meer dan ervoren. Dat komt omdat je lichaam zich geleidelijk aanpast aan zijn omgeving. Krijgt je lichaam weinig voedingsstoffen binnen? Dan gaat je lichaam extra spaarzaam zijn met die voedingsstoffen. Als je plots stop met een behandeling of dieet, is je lichaam vaak nog gewend aan de vorige situatie en zal het extra spaarzaam zijn met je voedingsstoffen en dus meer 'opslaan' als reserve in je lichaam. Een jojo-effect kan je vermijden door je voedingsgewoonten langzaamaan te verbeteren en een voedingspatroon uit te werken op lange termijn. Je gewicht zal daardoor iets langzamer verminderen maar blijft wel onder controle. Vermageringsmiddelen zijn enkel bedoeld als hulpmiddel om sneller gewicht te verliezen (in combinatie met een gezond voedingspatroon) maar volstaan niet om op zichzelf een effect op lange termijn te bereiken.

Een 'dieet' volgen is eigenlijk het opvolgen van regels wat eten en drinken betreft. Dus ook gewoon gezond eten is een vorm van dieet, zonder dat je jezelf daarvoor heel strikte regels moet opleggen.

Om een effect op lange termijn te bekomen, is het belangrijk om een gezond 'dieet' te volgen dat je kunt blijven volhouden. Voedingssupplementen kunnen een hulpmiddel zijn om sneller resultaat te bekomen.
Kies je voor een extreem dieet of wil je vermageren enkel en alleen met behulp van vermageringsproducten, dan zal je effect tijdelijk zijn en vergroot je de kans op een jojo-effect wanneer je stopt met dat dieet of vermageringsproduct.
Begin je vermageringsproces dus met gezonde voeding en haalbare doelstellingen.

 • extreme diëten leveren enkel effect op korte termijn, leiden tot onder andere vermoeidheid en concentratiestoornissen.
 • baseer je niet enkel op je calorie-inname maar ook op de voedingswaarden (vezels, eiwitten, koolhydraten, vitaminen ...) van wat je eet. 
 • ga niet enkel voor gewichtsverlies via bv. vochtafdrijvers. Ze verminderen je gewicht maar doen niets aan je vetgehalte en hebben dus ook een zeer kortdurend effect.
Kies voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon. Begin met kleine veranderingen die je kan volhouden bv. niet meer snoepen na het avondeten. Contacteer ons voor persoonlijk advies.

Kortgezegd: Je verliest gewicht door minder energie op te nemen dan dat je verbruikt. Dat wilt zeggen: let op wat je eet en zorg ervoor dat je genoeg beweegt. Daarnaast is het niet alleen belangrijk hoevéél je eet maar ook wát je eet. Ook regelmatig eten (zeker 3 maaltijden per dag) is belangrijk om je lichaam van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien zodat je optimaal blijft functioneren. Er zijn ook aandoeningen (zoals verminderde schildklierwerking) en geneesmiddelen (bv. antidepressiva) die een gewichtstoename kunnen veroorzaken. Zo’n gewichtstoename kan doordat de eetlust toeneemt of de stofwisseling vertraagt. In dat geval is het niet zo eenvoudig om je gewicht onder controle te krijgen en neem je best contact op met je huisarts.

Mogelijke voordelen van afvallen in geval van overgewicht zijn:

 • betere conditie;
 • lagere bloeddruk;
 • lager risico op aandoeningen zoals hartproblemen en diabetes;
 • positiever zelfbeeld;
 • betere controle en soms zelfs verbetering van ziektes waaraan men reeds lijdt;
 • hogere levensverwachting.

Snel afvallen is niet gezond, heeft maar een kortdurend effect, is moeilijk vol te houden. Daarnaast kan het leiden tot vermoeidheid, concentratiestoornissen en andere gezondheidsproblemen.

Zet daarom een realistisch doel en streef naar een gewichtsverlies van maximaal 0.5kg per week met een gezonde en evenwichtige voeding. Wil je sneller afvallen? Dan kan je een verandering van voedingspatroon combineren met voedingssupplementen/vermageringsmiddelen.
Bieden deze onvoldoende resultaat of ondervind je gezondheidsklachten? Neem dan contact op met je huisarts of een diëtist voor advies.

 • Begin met kleine veranderingen bv. niet meer snoepen na het avondeten.
 • Neem je tijd om te eten.
 • Vermijd ( of beperk alleszins) het drinken van frisdrank.
 • Eet regelmatig: 3 maaltijden en eventueel 2 tussendoortjes.
 • Verkies tussendoortjes zoals fruit (2 stukken per dag) of noten (1 hand vol) omwille van hun voedingswaarden.
 • Kies voor natuurlijke voeding en beperk kant-en-klare voeding.
 • Beperk alcoholconsumptie.
 • Eet gevarieerd, ook qua groenten.

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

 • een ongezonde levensstijl;
 • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
 • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Menophytea Silhouette Platte buik

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek