Mepilex Border Sacrum 15X15cm 5 stuks

Hydrocellulaire siliconenpleister. Voor de behandeling van doorligwonden.Voor het handhaven van een vochtige omgeving van de wonden en zo het genezingsproces te bevorderen.

prijs apotheek: € 38,20 -10%
34,38
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Mepilex Border is een all-in-one schuimverband waarvan is bewezen dat het pijn voor de patiënt en trauma voor de wond en de omliggende huid minimaliseert. Het verband is ontwikkeld voor matig tot sterk exsuderende chronische en acute wonden, zoals doorligwonden, beenulcera, traumatische wonden en postoperatieve wonden. Het absorbeert en houdt exsudaat vast en behoudt een vochtig wondmilieu. De Safetac laag sluit de wondranden af waardoor exsudaat niet wegsijpelt naar de omliggende huid, zodat het risico op maceratie wordt geminimaliseerd. De Safetac laag zorgt ervoor dat het verband verwisseld kan worden zonder de wond of omliggende huid te beschadigen of de patiënt meer pijn te bezorgen.Het is bewezen dat Mepilex Border doorligwonden helpt voorkomen wanneer het verband samen met een standaardprotocol voor de preventie van doorligwonden gebruikt wordt.
Voor een beter exsudaatmanagement en uitstekende retentie
Bij licht tot matig exsuderende wonden
Bij chronische wonden zoals doorligwonden
Om doorligwonden te voorkomenom het wondmilieu vochtig te houden
Merk Mepilex
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Hydrocolloïde
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Gedeelde ervaringen
    HEBRI
    29/11/2018
    als ik de eerste keer dat ik een farmaceutisch product online koop en ik echt heel tevreden ben en de levering zo snel 48 uur duurt