Mepilex Border zelfklevend absorberend schuimverband 7,5x7,5cm 5 stuks

Zelfklevend steriel absorberend schuimverband voor vochtige wonden met vrij veel tot zeer veel wondvocht. Door de Safetac-silicone contactlaag die niet in de wonde kleeft, kan het Mepilex Border schuimverband vlot ververst worden, zonder de huid te beschadigen. Dit zorgt voor minder pijn bij het verzorgen van de wonde, en laat toe de wonde te inspecteren om daarna het Mepilex Border schuimverband terug te plaatsen. Mepilex Border schuimverband is zelfklevend en douchebestendig. Het kan meerdere dagen ter plaatse blijven (afhankelijk van de toestand van de wonde) en wordt goed verdragen. Mepilex Border schuimverband wordt aangeraden voor acute en chronische vochtige tot zeer vochtige wonden, vb doorligwonden (hiertegen werkt Mepilex Border schuimverband ook preventief), postoperatieve wonden, beenulcera, acute schaafwonden en vochtige brandwonden, overige vochtige tot zeer natte wonden... . Er bestaan van Mepilex Border tevens voorgevormde schuimverbanden voor wonden op moeilijk te verzorgen plaatsen (vb op plooibare plaatsen zoals de knie, thv het heiligbeen (sacrum), voor de hiel, ...).

prijs apotheek: 14,61
13,15
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, woensdag geleverd

Zacht, zelfklevend schuimverband. Mepilex Border is een combinatie van een siliconen contactlaag, een absorberend wondkussen en een beige polyurethaan folie op de rugzijde. Bestaat ook in verbanden speciaal voor het sacrum.
Niet gebruiken bij onbehandelde, geïnfecteerde wonden.
Merk Mepilex
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Wondverbanden
Soort verband Schuimkompres
Zelfklevend? available
Niet inklevend? available
Gedeelde ervaringen
  Christian
  28/05/2018
  Gemakkelijk en bijna pijnloos te verwijderen.
  Bianca
  10/02/2018
  Super wondverband, niet kleeft, zeer vriendelijk voor de huid, draagt bij aan wondgenezing.
  L.H.
  12/07/2017
  Het is een zeer goed product.
  Joachim
  26/02/2017
  mepilex is een heel goede pleister voor de gevoelige huid
  Stephanie
  04/02/2017
  Vooral goed voor wonderen op de gevoelige huid!
  Rudolf
  29/01/2017
  Het product is aangenaam op de huid en zeer vriendelijk voor de huid!
  anja
  30/06/2016
  mepilex border is een perfect wondzorgmiddel. kan een paar dagen blijven zitten, is bestand tegen vocht, pijnloos te verwijderen.