02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics AoDyn Poeder 15 dosissen

Poeder 15 dosissen
36,41 40,45
Op voorraad
36,41
-10% **
prijs apotheek: 40,45* Je bespaart: -4,04
Voedingssupplement op basis van vitamines A, C en E, N-acetylcysteïne, luteïne, selenium en ferulinezuur in de vorm van een poeder. Draagt bij tot een goede bescherming tegen oxidatieve stress.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Oxidatieve stress.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 maatlepel per dag, oplossen in water of mengen met voeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per portie: N-acetyl-L-cysteïne 200mg, vitamine C (ascorbinezuur) 120mg, ferulinezuur 100mg, alfaliponzuur 86,7mg, vitamine E (D-alfatocoferolacetaat) 30mg, lycopeen 6mg, luteïne 6mg, vitamine A (bètacaroteen) 1000µg, seleen (selenomethionine) 50µg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Alfaliponzuur, Cysteïne, Overige, Selenium, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Citroen
Tijdstip inname Dag
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics AoDyn

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics AoDyn

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek