Metagenics Eskimo Kids Oplossing 105ml

6 reviews
12,55 15,49
12,55
-19% **
prijs apotheek: 15,49*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van omega 3-6-9 vetzuren, vit D en vit E, samengesteld voor kinderen ter ondersteuning van het groeiproces, de ontwikkeling en het concentratie vermogen
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voor een optimale mentale en fysieke ontwikkeling van onze kinderen! Een gezond dieet met hoge nutritionele waarde is cruciaal voor de ontwikkeling en groei van onze kinderen. Vooral essentiële vetzuren mogen niet ontbreken. Ze zijn van belang voor de weerstand, maar vooral voor het ondersteunen van de opbouw van de zenuwcellen. Het zenuwstelsel en het gezichtsvermogen van een baby komen wel tot volle ontplooiing tijdens de eerste 6 levensmaanden, maar ze moeten blijvend ondersteund worden! Hersenen bestaan voor 60 % uit vetten, in hoofdzaak het omega 3-vetzuur docosahexaëenzuur (DHA), in mindere mate arachidonzuur, een omega 6-vetzuur. Omega 3-vetzuren komen voor in vette vis (haring, makreel, zalm en sardines) en lijnzaad, omega 6-vetzuren in plantaardige oliën (zonnebloemzaden, pinda's ...). Aangezien vette vis nogal wat gif bevat, is een veelvuldige consumptie door kinderen af te raden. Een veilig visoliesupplement is dus meer aangewezen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

5 ml (1 koffielepel) per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten per 100 ml: natuurlijke raapzaadolie ca. 49,5 ml, natuurlijke visolie ca. 48,9 ml, cholecalciferol max. 0,5 ml, natuurlijk gemengde tocoferolen max. 0,5 ml. Voedingsinformatie per 5 ml: vitamine D 5 µg 100%*, vitamine E 6,7 mg 67 %*, omega 3-vetzuren 1,2 g (waarvan eicosapentaeenzuur (EPA) 410 mg, docosahexaeenzuur (DHA) 280 mg, alfa-linoleenzuur 230 mg), omega 6-vetzuren 510 mg (waarvan linolzuur 500 mg), omega 9-vetzuren (waarvan oliezuur 1,4 g). Mengsel van volgende aroma's: sinaasappel, citroenen, kersen, frambozen. Hulpstoffen: lecithine, ascorbylpalmitaat, rozemarijnolie. * % ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Eskimo
Aflevervorm Oplossing
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Omega vetzuren, Vitamine D, Vitamine E
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie Voor kinderen
Smaak Tutti frutti
Keyword Concentratie, Groei, Kind, Natuurlijk, Omegavetzuren
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Eskimo Kids

Natuurlijke omega gemakkelijk toe te dienen aan kinderen

Virg

Zeer effectief

Bombina

Eskimo is een super product voor de kinderen. Ze vinden het een lekkere smaak en kunnen het makkelijk doorslikken. Verder zijn ze bijna altijd in promotie en kan ik dus een koopje doen.

Zalewska

Eskimo Kids reeds enkele jaren gekend en drinken het zo ook gemakkelijk.

Karin

Eskimo Kids blijft our N1 product sinds 2012. Het werkt perfect voor mijn zoon.

Katia

Het ruikt naar snoepjes. Maar mijn kinderen vinden het heel erg vies. Dus nee, ze drinken het niet. Jammer...!!!!

Jackie
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek