02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics Hyperi-Max 150mg Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
28,83 36,49
Op voorraad
28,83
-21% **
prijs apotheek: 36,49* Je bespaart: -7,66
Supplement op basis van sint-janskruid, ginseng, ginkgo, vitaminen en aminozuren in de vorm van capsules. Optimaliseert het humeur.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

De biochemische communicatie van ons zenuwstelsel wordt geregeld door neurotransmitters waaronder met name serotonine, noradrenaline, dopamine, GABA en acetylcholine. Een tekort aan serotonine of een tekort aan serotoninereceptoren veroorzaakt ongeduld, irritabiliteit, hypersensibiliteit voor de omgeving en intolerantie. Een stoornis in het catecholaminerge metabolisme bevordert op zijn beurt gevoelens van terneergeslagenheid, het in zichzelf gekeerd zijn, gebrek aan interesse, zwaarmoedigheid. Hyperi-Max werd ontwikkeld om de werking van het zenuwstelsel te optimaliseren door aan het organisme de moleculen te leveren die een rol spelen bij de synthese van neurotransmitters. Dit aspect wordt ondersteund door de aanwezigheid van Siberische ginseng (Eleutherococcus sentiosus), glycine, tyrosine, vitamine B3, B6, en B9 (foliumzuur). De vascularisatie die noodzakelijk is voor de aanvoer van nutriënten is een ander belangrijk punt van de fysiologie van het zenuwstelsel. Dit aspect wordt ondersteund door de aanwezigheid van Ginkgo biloba. Een ander belangrijk punt is de levensduur van de neurotransmitters in de synaptische spleet. Dit wordt in het bijzonder bevorderd door de aanwezigheid van sint- janskruidextract (Hypericum perforatum) gestandaardiseerd aan 0,3% hypericine. Coleus (Coleus forskohlii) oefent op zijn beurt een gunstige invloed uit op de gladde spieren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 capsule per dag commentaar: gezien proeven met hypericine gedaan worden met 1800µg lijkt mij deze formule met 450µg dagdosis ofwel een flagrante onderdosering

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Glycine 200.00 mgL-tyrosine 150.00 mg Sint-janskruid (Hypericum perforatum) 150.00 mg (0.3% hypericine) Vit. B3 (inositolhexaniacinaat) 27.00 mg  Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) 25.00 mg(1.2% eleutherosiden) Ginkgo biloba (24% ginkgoflavonen) 25.00 mg Coleuswortelextract (Coleus forskolii) 15.00 mg (10% forskolin) L-lysine 5.00 mg Vit. B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 3.00 mg Foliumzuur 200.00 µg  

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht
Bevat Ginkgo Biloba, Overige, Panax Ginseng, Sint-Janskruid
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Keyword Slecht humeur, Vrouw
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Hyperi-Max 150mg

Nog geen effect, waarschijnlijk moet je het eerst een hele tijd ingenomen hebben.Vrij dikke pillen in plastieken huls, dus dit is geen gelcapsule.

hilde
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek