02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Metagenics Indolplex Capsules 60 stuks

2 reviews
Capsules 60 stuks
36,92 41,95
Op voorraad
36,92
-12% **
prijs apotheek: 41,95* Je bespaart: -5,03
Voedingssupplement op basis van broccoli, vitaminen en mineralen, in de vorm van capsules. Behoudt het evenwicht van de vrouw.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

Broccoli-extract rijk aan vitaminen en mineralen en aan natuurlijke afweerstoffen -indolen- die helpen beschermen tegen ongunstige stoffen, vooral voor het instandhouden van gezond borst-, baarmoeder- en prostaatweefsel. Deze actieve antioxidanten zijn ook krachtige antioxidanten in bovengenoemde weefsels. Kruisbloemigen (witte kool, spruitjes, broccoli...) bevatten actieve bestanddelen waaronder indol-3-carbinol (I3C), fenethylisothiocyanaat (PEITC), sulforafaan en di-indolylmethaan (DIM).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Broccoli-extract (Brassica oleracea) 60 mg (waarvan 18 mg di-indolylmethaan)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Menopauze
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics Indolplex

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Indolplex

perfect product!

berkova

perfect!

Berkova
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek