02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics Nutrimonium HMO Zakjes 28 stuks

Zakjes 28 stuks
39,86 42,00
Op voorraad
39,86
-5% **
prijs apotheek: 42,00* Je bespaart: -2,14
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, aminozuren, FOS en HMO in de vorm van zakjes om op te lossen met perzik-mango smaak. Heeft een goede werking op het energieleverend metabolisme, de weerstand en zorgt voor de instandhouding van de slijmvliezen van de darm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement met L-glutamine, levende bacteriën, vitamines, mineralen, plantenextracten en andere stoffen zoals 2'-FL (HMO) en L-threonine.

Nutrimonium ondersteunt het energieleverend metabolisme (dankzij B-vitamines, magnesium en calcium), de normale werking van het immuunsysteem (dankzij Vit. A, C, D, selenium en zink) en draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen, zoals in de darm (dankzij Vit. A).

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de toegevoegde mineralen magnesium, calcium en zink onder de vorm van bisglycinaat goed opneembaar zijn en goed verdragen worden. De vitamines B6, B12 en Metafolin® zijn de meer actieve en werkzame vormen: ze zijn direct beschikbaar voor werking in het lichaam.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Energie, weerstand en darm.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 zakje per dag, mengen in yoghurt, pudding, (rijst- of soja) melk, vruchtensap of andere dranken (150 ml).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-glutamine, calciumbisglycinaat, magnesiumbisglycinaat, oligofructose-verrijkte inuline, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, 2'-fucosyllactose (gemaakt van lactose, melksuiker), appelzuur, smaakstof: natuurlijk perzik-mango, natriumalfaliponzuur, kaliumchloride, ascorbinezuur, L-threonine, Lactobacillus acidophilus NCFM®, quercetine, L-alanyl-L-glutamine, zinkbisglycinaat, groenetheebladextract (Camellia sinensis (L.) Kuntze ), kurkuma-extract (Curcuma longa L.), zoetstof: steviolglycosiden, gemengde tocoferolen, niacinamide, calciumpantothenaat, bètacaroteen, mangaancitraat, pyridoxal-5-fosfaat, riboflavine, thiamine HCl, chroompicolinaat, calcium-L-methylfolaat (Metafolin®), kaliumjodide,L-selenomethionine, natriummolybdaat, biotine, methylcobalamine, cholecalciferol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Zakjes
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie, Weerstand verhogend
Bevat FOS (FructoOligoSacchariden), Groene thee, HMO, Kurkuma, Mineralencomplex, Probiotica, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics Nutrimonium HMO

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek