02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Metagenics TirStim NF Softgel 90 stuks

1 reviews
Softgel 90 stuks
25,12 33,50
Op voorraad
25,12
-26% **
prijs apotheek: 33,50* Je bespaart: -8,38
Voedingssupplementen op basis van jodium, vitaminen en mineralen, in de vorm van vegetarische capsules. Het is aangewezen om de algemene stofwisseling te ondersteunen en de goede werking van de schildklier te bevorderen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Jodiumsupplement.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag in de ochtend of zoals aanbevolen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine E 30 mg, Zink Bisglycinaat 10 mg, Vitamine B6 6 mg, Vitamine B2 4,8 mg, Vitamine B1 4,2 mg, Mangaancitraat 1 mg, Vitamine A (Bètacaroteen, Retinylpalmitaat) 1200 µg, Molybdeen 100 µg, jodium 100 µg, Selenium 40 µg, microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, stearinezuur, rijstextracten (Oryza sativa), zonnebloemolie (Helianthus annuus).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Metagenics
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Jodium, Mangaan, Molybdeen, Selenium, Vitamine A, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Metagenics TirStim NF

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Metagenics TirStim NF

Teleurgesteld. Grotere capsules dan voorheen. Andere samenstelling dan de oude, maar met dezelfde naam. Als er een verandering is, zou het goed zijn om te waarschuwen. Ik neem niets anders van je aan.

Céline Lurdos
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek