Milbemax Kleine hond & puppy Chewy Kauwtabletten 4 stuks

Kauwtabletten voor puppy's en kleine honden van minder dan 5kg ter preventie en behandeling van menginfecties met wormen.

9,39
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Voor de behandeling van menginfecties met volwassen cestoden en nematoden zoals: Nematoden: Ancylostoma caninum, Toxocara canis, Toxascaris leonina, Trichuris vulpis, Crenosoma vulpis (reductie van het infectieniveau) en Angiostrongylus vasorum (reductie van het infectieniveau); Cestoden: Dipylidium caninum, Taenia spp., Echinococcus spp., Mesocestoides spp. Het product kan ook ingezet worden bij de preventie van hartwormziekte (dirofilariosis) als een gelijktijdige behandeling tegen lintwormen nodig is.
Behandeling en preventie van wormen bij pupp's en kleine honden.
Milbemax kleine hond/pup: 0,5 – 1 kg: ½ tablet, 1 – 5 kg: 1 tablet, 5 – 10 kg: 2 tabletten. 
In die gevallen waarbij preventie tegen hartwormziekte wordt toegepast en waarbij gelijktijdig behandeling tegen lintworm vereist is, kan Milbemax het monovalent product vervangen voor de preventie van hartwormziekte. Voor infecties van Angiostrongylus vasorum: milbemycine oxime 4 maal toedienen met een interval van een week. Het wordt aanbevolen om, als een behandeling tegen cestoden aangewezen is, éénmalig Milbemax toe te dienen en daarna te vervolgen met een monovalent product dat alleen milbemycine oxime bevat gedurende de drie overige wekelijkse behandelingen. 
In heel zeldzame gevallen zijn na het toedienen van het diergeneesmiddel systemische verschijnselen (zoals lethargie), neurologische verschijnselen (zoals spiertrillingen en ataxie) en/of gasto-intestinale verschijnselen (zoals braken, diarree, verlies van eetlust en kwijlen) waargenomen.
Per kauwtablet: milbemycine oxime 2,5 mg, praziquantel 25 mg
Milbemax kleine hond/pup: niet toedienen aan puppy's jonger dan 2 weken en/of met een gewicht minder dan 0,5 kg. 
Merk Milbemax
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Ontwormen

Milbemax Kleine hond & puppy Chewy is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.