02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Milupa PKU-2 Prima Poeder 500g

Poeder 500g
146,89 149,89
Op voorraad
146,89
-3% **
prijs apotheek: 149,89* Je bespaart: -3,00
Voor de dieetbehandeling van hyperlysinemie bij kinderen vanaf 1 jaar tot 9 jaar. Het is een prima isoleucine-, methionine-, threonine- en valinevrije dieetvoeding bij stofwisselingsziekten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voeding bij aminozuurstofwisselingsziekten (info 1 + tabel 1). Eiwitarme voedingsmiddelen (info 2 + tabel 2). Dieetvoedingen voor zeldzame aandoeningen (info 3 + tabel 3).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De dagelijks te gebruiken hoeveelheid is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de individuele tolerantie van de patiënt. Deze hoeveelheid dient regelmatig aangepast te worden door de arts of diëtist(e). Deze producten mogen enkel gebruikt worden onder medisch toezicht. Deze producten zijn niet geschikt als enige voedingsbron. Deze producten zijn uitsluitend voor enteraal gebruik.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De verschillende formules zijn aangepast aan de leeftijd van de patiënt en zijn: vrij van saccharose; vrij van kunstmatige kleur-, geur-, zoet- en smaakstoffen; verrijkt met vitaminen en mineralen; geconcentreerde producten zodanig dat de patiënt slechts kleine volumes moet innemen. Eiwitarme dieetvoedingsmiddelen voor medisch gebruik arm aan fenylalanine en andere aminozuren. Het energiegehalte van deze producten is vergelijkbaar met de overeenkomstige gewone voedingsmiddelen. Bevatten enkel natuurlijke ingrediënten; vrij van bewaarmiddellen, kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Deze verschillende formules zijn volledige zuigelingenvoeding vrij van 1 of meerdere voedingsstoffen: te gebruiken als basis van een individueel aangepast dieet, te gebruiken voor zuigelingen, peuters en kleuters. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Milupa
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type voeding Aanvullend, Overige, Volledige
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Dieet, Kind, Stofwisseling
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available

Laatste reviews en ervaringen met Milupa PKU-2 Prima

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek