Modifast Vetbinder Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van plantenextracten, chitosan en chroom. Deze dragen bij tot gewichtsverlies door het binden van vetten en suikers en reduceren zo de calorie-inname. Daarenboven heeft de nopalcactus een hongerstillend effect.

prijs apotheek: 29,95
16,47 -45%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Gewichtsverlies
Neem 3 capsules per dag tijdens of net na elke hoofdmaaltijd. Duur van de kuur: 20 dagen, kan meermaals herhaald worden. 
NeOpuntiaTM (geëxtraheerde vezel van de cladode van vijgcactus (Opuntia ficus-indica)), extract van zaad van de gewone boon (Phaseolus vulgaris), chitosan van schaaldieren, vulstof: microkristallijne cellulose, antiklon termiddel: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide, chroompicolinaat.Capsule: hydroxypropylmethylcellulose.
Merk Modifast
Aflevervorm Capsules
Koopjes 45% korting
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Eetlust remmen
Bevat Chitosan, Chroom
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!