02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

01-01-2014 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Moederdagpakketten van Nuxe

Geschreven door Juliette gelaatsverzorging zonnen huidverzorging

Om je moeder letterlijk in het zonnetje te zetten, heeft Viata een aantal moederpakketten van Nuxe samengesteld voor moeders die graag in de zon vertoeven.

Gaat je moeder misschien binnenkort op vakantie, of wandelt ze graag als het lekker weer is? Deze pakketten zorgen ervoor dat haar huid altijd verzorgd en beschermd blijft en ze er goed uit blijft zien!

Voor moeders met een lichte huid heeft Nuxe een aantal heerlijke producten, speciaal voor in de zon en ook nog eens anti-aging!

Anti-age zonnebescherming voor een bleke huid met gratis handtas

In ons eerste pakket vinden we:

 • De Nuxe Sun Crème Fondante Visage SPF50 50ml is een zalige crème voor het gezicht met een hoge beschermingsfactor. Beschermt het gelaat tegen UV-stralen en zorgt ervoor dat de huid langer bruin blijft.
 • De Nuxe Sun Spray Lacté Visage et Corps SPF20 150ml, is een zonnebescherming in sprayvorm voor zowel gezicht en lichaam.
 • De Nuxe Sun Lait Fraicheur Après-Soleil Visage et Corps 200ml is een heerlijke after-sun, die een onmiddellijk fris effect geeft. Hydrateert, herstelt en kalmeert de huid na blootstelling aan de zon.
 • Als laatste doen we er de Nuxe Huile Prodigieuse droge olie 100ml bij. Nuxe Huile Prodigieuse is een alles in 1 oplossing die zowel het gelaat, het lichaam en de haren verzorgt en een mooie glans geeft. De olie ruikt daarnaast nog eens heerlijk. Van dezelfde geur doen we er ook nog eens gratis een tester van de heerlijke parfum van Nuxe Prodigieuse bij !

Een mooi gebruinde teint met gratis strandtas

Voor moeders die niet veel in de zon kunnen zitten, maar er toch mooie gebruinde teint willen, hebben we een speciaal pakket samengesteld van Nuxe zelfbruinende producten.

 • Nuxe Sun Emulsion Fondante Auto-Bronzante Visage 50ml is een zelfbruinende verzorging met een hele lichte scrub die de huid meteen laat stralen en hydrateert.
 • Nuxe Sun Lait Soyeux Auto-Bronzant Corps 100ml is een zelfbruinende crème voor het gehele lichaam.
 • Als laatste doen we er de Nuxe Huile Prodigieuse droge olie 100ml bij. Nuxe Huile Prodigieuse is een alles in 1 oplossing die zowel het gelaat, het lichaam en de haren verzorgt en een mooie glans geeft. De olie ruikt daarnaast nog eens heerlijk. Van dezelfde geur doen we er ook nog eens gratis een tester van de heerlijke parfum van Nuxe Prodigieuse bij !

Nuxe Huile prodigieuse 'I love' & douchegel

Voor moeders die een zijdezachte huid willen hebben we een heerlijk pakket samengesteld met ons wonderproduct van Nuxe:

 • De Nuxe Huile Prodigieuse olie. Deze multi-functionele droge olie is geschikt voor zowel het gelaat, het lichaam of als verzorging voor je haren. Het voedt, herstelt en verzacht de huid dankzij haar unieke samenstelling. Het is een wonderolie!
 • In dit pakket zit niet alleen Nuxe Huile Prodigieuse droge olie 100ml, maar ook Nuxe Huile Prodigieuse OR ( goud ) droge olie 50ml, een droge olie met een lichteffect met parelmoer voor een subtiele gouden gloed.
 • Nuxe Body Gel douche fondant 200ml, is een zeepvrije douchegel met de frisse geur van kokos voor een zachte reiniging.
 • Als laatste zit er een staal in van het heerlijke Nuxe Prodigieux Le Parfum , met dezelfde geur als de olie.

Ook bij de Nuxe pakketten vind je zeker een cadeau waarmee je je moeder in de bloemetjes kan zetten!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels