02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
01-01-2014 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Moederdagpakketten van Vichy

Geschreven door Juliette gelaatsverzorging huidverzorging

Sinds enige tijd heeft Viata ook Vichy in het assortiment. Speciaal voor moederdag hebben we een aantal moederpakketten voor de verzorging van de huid van je moeder samengesteld.

Vichy is van mening dat het leven van de huid een dynamisch evenwicht is dat beïnvloed wordt door verschillende interne en externe factoren. Ze denken dat de behandeling die je aan je huid geeft belangrijker is dan je huidtype. Dankzij ruime ervaring ontdekt Vichy Research steeds nieuwe drijfveren om effectief te werken. Een gezondere huid kan zich beter herstellen, zichzelf beschermen, vocht en voedingsstoffen beter vasthouden en blijvend veranderen. 

Weg met rimpels en slappe huid

In het eerste gelaatspakket zitten de producten van LiftActiv , tegen diepe rimpels en verlies van stevigheid, en zijn de beste verzorgingsproducten voor een liftend effect en een biologische werking. Er is een zichtbare transformatie na 4 dagen,en de producten zijn zelfs geschikt voor de gevoelige huid:

 • Vichy Liftactiv UV SPF15 Dagcrème 50ml, een anti-rimpel dagcrème en verstevigende verzorging met liftend effect. Is geschikt voor de droge tot zeer droge huid.
 • Vichy Liftactiv Nachtcrème 50ml, een anti-rimpel nachtcrème en verstevigende verzorging met duurzaam liftend effect. Geschikt voor de normale, droge en gecombineerde huid. Ook voor de gevoelige huid.
 • Vichy Liftactiv Serum 10 vloeibaar 50ml, is een power serum met vloeibare vitamines voor de huid, zoals het gelaat, hals en décolleté, verstevigt de huid, gaat rimpels tegen en zorgt voor een jeugdige uitstraling.
 • Vichy Liftactiv Serum 10 Ogen en Wimpers 15ml, een anti-rimpel oogcrème, vervaagt donkere kringen en wallen, vermindert rimpels, lift de oogleden en heeft een verzorgend effect speciaal voor de huid rondom de ogen en voor de verzorging voor de wimpers. Geschikt voor alle huidtypen, en zelfs geschikt voor dragers van contactlenzen.

 

Gelaatsverzorgingspakket

Vichy NEOVADIOL Magistral is een voedende, dichtheidsverbeterende verzorging voor zowel 's ochtends als 's avonds en is geschikt voor de vrouw na de overgang. De crèmes beschermen en herstellen de rijpere huid die te maken heeft met huidverslapping, uitdroging en verlies aan soepelheid. De werkzame stoffen in de Neovadiol Magistral dringen door tot diep in de bovenste -en onderste huidlaag. De Neovadiol geeft een heerlijk verzorgd gevoel, glimt niet en is daarbij ook niet vettig of kleverig.

Vichy Neovadiol Magistral bevat onder andere de volgende ingrediënten:

 • Thermaal bronwater van Vichy met rijke mineralen.
 • Proteic GF en Pro-xylane, dit zijn belangrijke eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en weefsels en zorgen ervoor dat de huid zoveel mogelijk zijn stevigheid en elasticiteit behoudt. Gf betekent Growth Factor( groeifactor) en wil zeggen dat de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.
 • Plantaardige oliën als: distelolie, rijstkiemolie en karitéboter. Deze oliën bevatten waardevolle vitamines ( A,D,E, F) en zorgen voor de heropbouw van de huidweefsels en lipiden (vetten)

De combinatie van ouder worden en de natuurlijke bewegingen van de gezichtsspieren tijdens het lachen, praten en fronsen zorgen ervoor dat op een gegeven moment de huidplooien zich niet meer ontspannen. Dit komt tevens door het feit dat de huid met het ouder worden ook minder glycanen ( suikers) en natuurlijke eiwitten als collageen en elastine aanmaakt .Hierdoor raakt de huid haar stevigheid kwijt en de rimpels en plooien worden dieper.

In dit pakket zit:

 • Vichy Neovadiol Magistral Balsem 50ml, is een voedende en herstellende crème voor de rijpere en droge huid na de overgang. Geeft de huid meer stevigheid, vermindert rimpels en corrigeert pigment vlekken. De crème is geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden voor het gezicht, de hals, de schouders, het decolleté en de handen. De crème bevat een UV-bescherming.
 • Vichy Neovadiol Magistral Elixir 30ml is een voedende,herstellende en verzachtende serum olie voor de rijpere en droge huid na de overgang.
 • Vichy Neovadiol Gf Crème 50ml, is een rijke nachtcrème voor de huid van vrouwen vanaf 50 jaar in en na de overgang. In deze periode wordt de huid slapper, de gezichtcontouren vervagen, de gelaatstrekken veranderen en de hormoonproductie neemt af. Neovadiol stimuleert de dichtheidsverbetering van de huidstructuur en de huid wordt door de crème gladder en strakker.

Vichy Reiniging en correctie

Het laatste pakket van Vichy bevat de volgende producten:

 • Vichy Idealia BB medium crème 40ml, is een BB-crème met een 6-voudige werking. Hydrateert, strijkt rimpels glad, verfijnt de huidstructuur, vermindert onvolmaaktheden,, beschermt tegen de zon en laat de huid stralen.
 • Vichy Idealia Pro serum 30ml, is een serum voor alle huidtypes dat pigmentvlekken corrigeert en doet vervagen.
 • Vichy Micellaire reiniging lotion 200ml, is een reinigingslotion om make-up te verwijderen, voor zowel gelaat als ogen. Kalmeert en voorkomt irritatie.
 • Vichy Purete Thermal demaquillant waterproof 150ml, is een waterproof oogmake-upreiniger voor gevoelige ogen. Verwijdert de meest resistente make-up en beschermt uw wimpers.

Welk pakket ga jij bestellen voor je moeder voor Moederdag? Wacht niet te lang, de voorraad is beperkt !

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels