02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Molusk Oplossing 3g

Oplossing 3g
16,16 18,57
Op voorraad
16,16
-13% **
prijs apotheek: 18,57* Je bespaart: -2,41
Plaatselijke behandeling voor molluscum of waterwratjes.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Lokale behandeling van Molluscum Contagiosum van de huid,

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder


Laat eerst door een arts vaststellen dat er sprake is van Molluscum.

Dit product mag alleen worden aangebracht door een volwassene. Kinderen mogen het product niet zelf gebruiken en het door de volwassene aangebrachte product niet met hun handen aanraken.

STAP 1: AANBRENGEN Schroef de dop los en steek de applicator in de flacon. Haal de applicator uit de flacon en breng het product aan door elk letsel zo voorzichtig mogelijk aan te stippen met het uiteinde van de applicator (de gezonde huid rond de letsels niet aanraken om irritatie te voorkomen). WAARSCHUWING: let erop dat de vloeistof niet in contact komt met de gezonde huid of andere oppervlakken (kleding, delicate oppervlakken enz.), het is immers een bijtende stof.
STAP 2: 1 TOT 2 MINUTEN WACHTEN (LATEN DROGEN) Nadat u het product met de applicator heeft aangebracht, moet u het 1 tot 2 minuten laten drogen. Let erop dat het kind het aangebrachte product niet aanraakt tijdens het drogen.
STAP 3: VERWIJDEREN (AFSPOELEN) Na het drogen spoelt u de zone met water af (gebruik hiervoor een doordrenkt gaasje) om eventuele restjes te verwijderen en wast u uw handen overvloedig met water. Herhaaldelijk aanbrengen: Herhaal bovenstaande stappen. Bij herhaald gebruik mag u het product met de applicator in het flesje bewaren. Stop de behandeling zodra irritatie, roodheid of zwelling optreedt. Dit geeft aan dat de behandeling is afgerond. U moet nog enkele weken wachten tot het letsel volledig is verdwenen. U mag de behandelde letsels niet openkrabben of aanraken tot ze volledig verdwenen zijn om infectie te voorkomen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

10% kaliumhydroxyde, water

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Dit product is zeer bijtend voor de gezonde huid.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Pierre Fabre
Aflevervorm Oplossing
Type product Verzorgingsproduct
Effect Genezend
Aangewezen bij Parelwrat, waterwrat

Laatste reviews en ervaringen met Molusk

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek