02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Multi-Ixx Kidz Kauwtabletten 90 stuks

Kauwtabletten 90 stuks
20,25 22,50
Op voorraad
20,25
-10% **
prijs apotheek: 22,50* Je bespaart: -2,25
Voedingssupplement op basis van 12 vitamines en 6 mineralen in de vorm van kauwtabletten met kersensmaak geschikt voor kinderen vanaf 3jaar.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Multivitaminen complex voor kinderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 kauwtablet per dag vanaf 3 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Zoetstof: xylitol, vulstof: calciumcarbonaat, zoetstof, mannitol, antiklontermiddel: Arabische gom, smaakversterker: citroenzuur, antiklontermiddel: st earinezuur, calcium L-ascorbaat, L-ascorbinezuur, D-a-tocoferylzuursuccinaat, zinkcitraat, nicotinamide, cholecalciferol, mangaancitraat, aroma: tutti frutti, aroma: aardbei (Fragaria ananassa), aroma: kers (Prunus cerasus), stabilisator: natriumbicarbonaat, kaliumjodide, kleurstof: ijzeroxide, zoetstof: sucralose, foliumzuur, biotine, pyridoxaal-5-fosfaat, kopergluconaat, riboflavine, thiamine hydrochloride, chroompicolinaat, natriummolybdaat, methylcobalamine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Kauwtabletten
Gamma Ixx Pharma Vitamines
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Kind
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Smaak Kers
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Multi-Ixx Kidz

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Multi-Ixx Kidz

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek