02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Multivitamineral Capsules 60 stuks

1 reviews
Capsules 60 stuks
38,69 53,00
Multivitamineral Capsules 60 stuks

Dit product is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder enkele alternatieven

Meest gestelde vragen

over Multivitamineral

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Multivitamineral

Ik neem het al jaren en het verzorgt mijn droge ogen, droge slijmvliezen... Goed voor vrouwen in en na de menopauze. Ben er heel tevreden van. Enige nadeel: de gelule is tamelijk onhandig voor mij om in te slikken. Ik bijt de gelule stuk en eet de moes zo op, smaakt neutraal, geen slechte smaak. Natuurlijke multivitaminen worden beter opgenomen door het lichaam. Een aanrader!

Joke Celerier
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek