Mustela Bébé Cold Cream bundel

Voor je baby met een droge of geirriteerde huid heeft Mustela het Cold Cream gamma ontwikkeld. De Mustela Baby Overvette Reinigingsgel met Cold Cream wordt gebruikt tijdens het badmoment. Na het badje wordt je baby perfect gehydrateerd en verzorgd met de Mustela Baby Hydra Bebe Lichaamsmelk. En om het gezichtje te voeden en beschermen gebruik je best de Mustela Cold Cream Gelaatscrème. Als extraatje zie je dat je de handige Mustela Hydra-stick met voedende Cold Cream altijd bij de hand hebt om de wangen, lippen, enz constant bij in te smeren. Zo is je baby perfect beschermd tegen koude en andere irriterende dingen. Hier kan je deze producten samen kopen

prijs apotheek: 40,60
33,70 -17%
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Merk Mustela

Producten in dit pakket

 (0)
Mustela Bébé Overvette gel met cold cream

Deze overvette reinigingsgel met voedende en beschermende Cold Cream wordt gebruikt om de droge of geirriteerde huid van baby dagelijks te reinigen en te voeden tijdens het badje.

 (0)
Mustela Bébé Hydra Bébé lichaamsmelk met pomp

Hydraterende en verzachtende lichaamsmelk voor een normale huid.

 (0)
Mustela Bébé Cold Cream voedend-beschermend

Voedende en beschermende crème voor een natuurlijk droge of tijdelijk uitgedroogde huid en voor een huid die aangetast werd door weersomstandigheden (koude, wind). Voor gelaat en lichaam. Verzacht onmiddellijk en langdurig.

promo
 (1)
Mustela Bébé Hydra-stick met cold cream

Hydra-stick met cold cream voor een droge huid. Lippen en wangen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!