02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

My Mena Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
40,41 44,90
Op voorraad
40,41
-10% **
prijs apotheek: 44,90* Je bespaart: -4,49
Voedingssupplement op basis van pollenextract, sporebiotica, druivenpitextract, vitamines B2 en D in de vorm van capsules. Heeft een 5 in 1 werking voor vrouwen tijdens hun menopauze.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het pollenextract is een zeer veilig en doeltreffend ingrediënt bij de meest voorkomende verschijnselen van de menopauze zoals opvliegers, prikkelbaarheid en vermoeidheid. Daarnaast heeft het een niet-hormonale werking en daarom is het veilig om in te nemen indien je behandeld wordt voor borstkanker of een verhoogd risico op borstkanker hebt.

Het druivenpit-extract is rijk aan anti-oxidanten in de vorm van oligomere pro-anthocyanidinen (polyfenolen), en biedt een brede bescherming zonder hormonale werking. Het is daarom ook veilig om in te nemen bij een behandeling voor borstkanker of bij een verhoogd risico op borstkanker.

De sporebiotica zijn een nieuwe generatie Bacillus bacteriën die de unieke eigenschap hebben om sporen te vormen. In de vorm van sporen zijn deze bacteriën uiterst weerstandig tegen hoge temperatuur, vochtigheid, maagzuur en galzouten. Ze kunnen daarom erg lang bewaard worden en overleven maximaal de passage van de maag naar de dunne darm.

Aangevuld met een doeltreffende dosis vitamine D als ondersteuning voor gezonde botten en riboflavine of vitamine B2 voor gezonde slijmvliezen4.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Prikkelbaarheid, opvliegers, vermoeidheid, vaginale droogte, botontkalking.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 cap per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule 320mg pollenextract, 200mg druivenpitextract (vitis vinifera), 1,25 miljard CFU sporebiotica, 1000 I.E.vitamine D3 en 1,4mg riboflavine (=vitamine B2).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk My Health
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Overige, Vitamine D
Aangewezen bij Menopauze
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met My Mena

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek