02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

My Qanodol Sporebiotic Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
53,91 59,90
Op voorraad
53,91
-10% **
prijs apotheek: 59,90* Je bespaart: -5,99
Voedingssupplement op basis van PEA, sporebiotic, vitamine B, C en D in de vorm van capsules, pakt chronische pijn en ontsteking aan op een natuurlijke wijze. Kan helpen bij het bestrijden van pijnen veroorzaakt door artrose, rugpijn gordelroos en fibromyalgie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De lichaamseigen stof PEA (palmitoylethanolamide) is een endocannabinoïde dat door het eigen lichaam wordt aangemaakt om een verstoring in het lichaamseigen pijnregulerend systeem (ook wel endocannabinoïde systeem genoemd) te herstellen.

PEA is tevens een natuurlijk bestanddeel van bepaalde voedingsmiddelen en werd recent goedgekeurd voor gebruik in voedingssupplementen in alle landen van Europa, inclusief België.

MY®QANODOL sporebiotic® bevat LEVAGEN+, de nieuwste vorm van PEA die 1,7x beter opneembaar is dan standaard PEA. Hierdoor is 350 mg LEVAGEN+ in één capsule bioequivalent aan 600 mg standaard PEA, de aanbevolen dagelijkse onderhoudsdosis.

De nieuwste generatie goede bacteriën in MY®QANODOL sporebiotic® herstellen het evenwicht in de darmflora wanneer dit verstoord is, hetgeen dysbiose genoemd wordt. Dysbiose kan de oorzaak zijn van een lekkende darm (leaky gut) en vervolgens resulteren in chronische ontsteking. Dysbiose kan het gevolg zijn van langdurig gebruik van zware pijnstillers of ontstekingsremmers.

Aangevuld met een vitamine B complex, vitamine C en vitamine D is MY®QANODOL sporebiotic® een zeer complete formule voor gezonde spieren, voor een gezond zenuwstelsel, voor een gezond immuunsysteem en voor gezond kraakbeen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Chronische pijn en ontsteking.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vanaf 6 jaar: max 1 capsule per dag.
Vanaf 12 jaar: 1 capsule per dag.
Opstart: 3 weken 2 capsules per dag, dan minstens 5 weken 1 capsule per dag.
Onderhoud: 1 capsule per dag verhogen naar 2 capsules indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

 Per capsule: 350mg LEVAGEN+ (= bioequivalent aan 600 mg PEA), 1,25 miljard CFU sporebiotica (Bacillus coagulans / Bacillus subtilis), 100 I.E. vitamine D3, 25mg vitamine C, 1,5mg vitamine B6, 100 μg foliumzuur en 0,75 μg vitamine B12.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk My Health
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat PEA, Probiotica, Vitamine C, Vitamine D, Vitaminen B-complex
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, 6 tot 12 jaar, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Geschikt voor gevoelige maag? available
Toedieningswijze Oraal
Zonder kleurstoffen? available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met My Qanodol Sporebiotic

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek