(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Jos De Coster uit Meise schreef:
  Prime service !
  Correcte snelle levering
 • Anja uit Rillaar schreef:
  Alles is vlot en correct verlopen
  Op geen enkel vlak heb ik problemen ondervonden. Vlotte service.
 • Karolien De Naye uit Viane schreef:
  Heel tevreden over de bestelling
  De bestelling werd heel snel en correct geleverd.

Nailner brush 2 in 1 Nagellak 5ml

De formule van Nailner 2in1 behandelt niet alleen de kalknagel maar verbetert ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel: - Een uniek transportsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten in de volledige nagel door kunnen dringen. Door het milieu van de nagel te veranderen, ten nadele van de schimmel, kan de schimmel bij de bron worden tegengegaan.- Nailner 2 IN 1 bevat ook een kleur verbeterend ingrediënt dat helpt om het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel na 7 dagen te verbeteren.*- Beschermt de nieuwe nagel tegen infectie.

prijs apotheek: 27,50
24,75
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 27,50

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

 • Voor 19u besteld, morgen in huis.
 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker

Breng Nailner 2 keer per dag aan gedurende een periode van 4 weken. Na deze periode kan het gebruik worden teruggebracht  naar 1 keer per dag tijdens de gehele aangroeiperiode van de nagel (6-8 maanden voor vingernagels en 8-12 maanden voor teennagels). Nailner 2in1 Kalknagelkwastje bevat voldoende vloeistof voor ongeveer 300 applicaties.

Maak de nagel schoon en verwijder nagellak voor u Nailner aanbrengt. Duw uw nagelriemen terug. Het kan voorkomen – vooral met aangetaste teennagels – dat uw nagel niet meer geheel aan het nagelbed is gehecht op de plaatsen waar de schimmel zich in de nagel bevindt. Hoewel u misschien de losse  schilfers zou willen verwijderen, is het niet nodig om de nagel te vijlen voor gebruik van Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje. Om vlekken op oppervlakten te voorkomen  plaatst u een oude (schone) doek of een stuk keukenpapier onder uw voeten of handen voordat u Nailner 2IN1 Kalknagelkwastje gebruikt.

Draai de dop open en verwijder voorzichtig  het kwastje uit de fles, terwijl u de overtollige vloeistof er langs de hals van het flesje af schraapt. Breng de vloeistof aan op de aangedane nagel, of alle nagels, als u gebruik maakt van Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje als een preventieve maatregel. De vloeistof kan net zo worden aangebracht als nagellak: in lange, gelijkmatige, parallel lopende banen vanaf de lanula (het witte halve maantje) naar het uiteinde  van de nagel. Vergeet  niet de vloeistof ook de onderkant van de nageltip aan te brengen. Laat ongeveer 1-2 minuten drogen. Zorg ervoor dat de vloeistof volledig droog is voordat u sokken of schoenen aantrekt. Wij raden u sterk aan om tijdelijk geen gewone nagellak of kunstnagels te gebruiken op de kalknagel. Was uw handig na het aanraken van de geïnfecteerde nagel. Schimmel kan zich eenvoudig van nagel tot nagel verspreiden.

Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje kan ook gebruikt worden als preventief middel. Gebruik het om uw andere (gezonde) nagels te beschermen tegen infectie als u al een kalknagel heeft. Voor het voorkomen van een kalknagel brengt u de vloeistof een keer per dag aan op de gezonde nagels. Bij gebruik van Nailner op gezonde nagels kunt u gewone nagellak aanbrengen zodra de Nailner vloeistof ingetrokken is en de nagel droog is.

Draai na gebruik de dop altijd weer goed op het flesje en bewaar op kamertemperatuur. Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje is alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Houd buiten gebruik van kinderen.

 

Handige tips voor de behandeling en preventie van kalknagels:


-    Vermijd het dragen van strakke schoenen. Strakke schoenen duwen de tenen samen waardoor de mogelijkheid ontstaat dat schimmels overgebracht worden naar andere nagels. Daarnaast creëren strakke schoenen een vochtige, warme en gesloten omgeving waarin schimmels goed kunnen groeien.

 

-    Houd de nagels kort, droog en schoon. Knip nagels recht af en vijl verdikte gebieden. Droog uw handen en voeten, ook tussen de tenen, na het baden of douchen.

 

-   Was uw handen nadat uw een geïnfecteerde nagel heeft aangeraakt. De schimmel kan zich anders eenvoudig van nagel tot nagel verspreiden.

Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Merk Nailner
Aflevervorm Nagellak
Type product Medisch hulpmiddel
Verzorging nagels Anti-schimmel, splijtende nagels
Verzorging van Nagels
Effect Anti-schimmel
Aangewezen bij Schimmelinfectie

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,4 / 10
 • Jos De Coster uit Meise schreef:
  Prime service !
  Correcte snelle levering
 • Anja uit Rillaar schreef:
  Alles is vlot en correct verlopen
  Op geen enkel vlak heb ik problemen ondervonden. Vlotte service.
 • Karolien De Naye uit Viane schreef:
  Heel tevreden over de bestelling
  De bestelling werd heel snel en correct geleverd.