02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Nailner brush 2 in 1 Nagellak 5ml

Nagellak 5ml
29,99
Op voorraad
29,99
De formule van Nailner 2in1 behandelt niet alleen de kalknagel maar verbetert ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel: - Een uniek transportsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten in de volledige nagel door kunnen dringen. Door het milieu van de nagel te veranderen, ten nadele van de schimmel, kan de schimmel bij de bron worden tegengegaan.- Nailner 2 IN 1 bevat ook een kleur verbeterend ingrediënt dat helpt om het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel na 7 dagen te verbeteren.*- Beschermt de nieuwe nagel tegen infectie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng Nailner 2 keer per dag aan gedurende een periode van 4 weken. Na deze periode kan het gebruik worden teruggebracht  naar 1 keer per dag tijdens de gehele aangroeiperiode van de nagel (6-8 maanden voor vingernagels en 8-12 maanden voor teennagels). Nailner 2in1 Kalknagelkwastje bevat voldoende vloeistof voor ongeveer 300 applicaties.

Maak de nagel schoon en verwijder nagellak voor u Nailner aanbrengt. Duw uw nagelriemen terug. Het kan voorkomen – vooral met aangetaste teennagels – dat uw nagel niet meer geheel aan het nagelbed is gehecht op de plaatsen waar de schimmel zich in de nagel bevindt. Hoewel u misschien de losse  schilfers zou willen verwijderen, is het niet nodig om de nagel te vijlen voor gebruik van Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje. Om vlekken op oppervlakten te voorkomen  plaatst u een oude (schone) doek of een stuk keukenpapier onder uw voeten of handen voordat u Nailner 2IN1 Kalknagelkwastje gebruikt.

Draai de dop open en verwijder voorzichtig  het kwastje uit de fles, terwijl u de overtollige vloeistof er langs de hals van het flesje af schraapt. Breng de vloeistof aan op de aangedane nagel, of alle nagels, als u gebruik maakt van Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje als een preventieve maatregel. De vloeistof kan net zo worden aangebracht als nagellak: in lange, gelijkmatige, parallel lopende banen vanaf de lanula (het witte halve maantje) naar het uiteinde  van de nagel. Vergeet  niet de vloeistof ook de onderkant van de nageltip aan te brengen. Laat ongeveer 1-2 minuten drogen. Zorg ervoor dat de vloeistof volledig droog is voordat u sokken of schoenen aantrekt. Wij raden u sterk aan om tijdelijk geen gewone nagellak of kunstnagels te gebruiken op de kalknagel. Was uw handig na het aanraken van de geïnfecteerde nagel. Schimmel kan zich eenvoudig van nagel tot nagel verspreiden.

Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje kan ook gebruikt worden als preventief middel. Gebruik het om uw andere (gezonde) nagels te beschermen tegen infectie als u al een kalknagel heeft. Voor het voorkomen van een kalknagel brengt u de vloeistof een keer per dag aan op de gezonde nagels. Bij gebruik van Nailner op gezonde nagels kunt u gewone nagellak aanbrengen zodra de Nailner vloeistof ingetrokken is en de nagel droog is.

Draai na gebruik de dop altijd weer goed op het flesje en bewaar op kamertemperatuur. Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje is alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Houd buiten gebruik van kinderen.

 

Handige tips voor de behandeling en preventie van kalknagels:


-    Vermijd het dragen van strakke schoenen. Strakke schoenen duwen de tenen samen waardoor de mogelijkheid ontstaat dat schimmels overgebracht worden naar andere nagels. Daarnaast creëren strakke schoenen een vochtige, warme en gesloten omgeving waarin schimmels goed kunnen groeien.

 

-    Houd de nagels kort, droog en schoon. Knip nagels recht af en vijl verdikte gebieden. Droog uw handen en voeten, ook tussen de tenen, na het baden of douchen.

 

-   Was uw handen nadat uw een geïnfecteerde nagel heeft aangeraakt. De schimmel kan zich anders eenvoudig van nagel tot nagel verspreiden.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Nailner 2 IN 1 Kalknagelkwastje is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nailner
Aflevervorm Nagellak
Type product Medisch hulpmiddel
Verzorging nagels Anti-schimmel, splijtende nagels
Verzorging van Nagels
Effect Anti-schimmel
Aangewezen bij Schimmelinfectie
Keyword Behandelend, Preventie, Schimmelnagel
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Meest gestelde vragen

over Nailner brush 2 in 1

Een schimmelinfectie van de nagel of het nagelbed lijkt onschuldig maar in de volgende gevallen ga je toch best eens naar je huisarts:

 • als meer dan 50% van je nagel aangetast is (bv. vervormd/verdikt/gele verkleuring)
 • als meer dan 2 nagels aangetast zijn
 • als je nagel verkeerd groeit
 • als je nagel los zit en/of verzwakt is
 • als je jonger bent dan 18 jaar
 • als je zwanger bent of borstvoeding geeft
 • als je huidige behandeling niet werkt
 • als je niet zeker weet of het een schimmelnagel is
 • als je lijdt aan psoriasis, diabetes, HIV, een verzwakt immuunsysteem, een slechte doorbloeding aan armen/benen/handen/voeten

De volgende symptomen kunnen wijzen op een schimmelnagel:

 • verkleurde of verdikte nagel
 • de nagel komt los
 • onder de nagel zit wit brokkelig materiaal

Volgende maatregelen kunnen helpen om een schimmelnagel te voorkomen:

 • hou je nagels kort.
 • was je voeten elke dag.
 • knip je nagels recht af met een ontsmette nagelknipper.
 • vermijd een warme, vochtige omgeving voor je voeten.
 • deel geen sokken/schoenen of handdoeken met andere personen.
 • draag elke dag zuivere (bij voorkeur katoenen) sokken.
 • draag luchtdoorlatende schoenen.
 • gebruik strooipoeder in je sokken en schoenen.

Indien de schimmelnagel je stoort, kan je een lokale behandeling overwegen indien de nagel niet meer dan 50% aangetast is en niet meer dan 1 nagel aangetast is. De behandeling neemt snel enkele maanden in beslag aangezien een aangetaste nagel traag groeit en het doden van de schimmel lang duurt. De lokale behandeling gebeurt met een soort nagellak die schimmeldodend werkt. Het is belangrijk om eerst loszittende nagel te verwijderen en de nagel te vijlen. Vervolgens breng je de nagellak op de volledige nagel en onder de nagelrand aan. Bij onvoldoende effect, contacteer je best de huisarts.


Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Nailner brush 2 in 1

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek