Natalben Oro Zakje 28 stuks

Voedingssupplement op basis van multivitaminen, mineralen en sporenelementen, in de vorm van oraal poeder. Levert alle voedingsstoffen aan die nodig zijn voor de goede groei van de foetus en de baby tijdens het geven van borstvoeding.

prijs apotheek: 15,02
12,77
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Zwangerschap, borstvoeding.
1 zakje per dag, de inhoud direct in de mond gieten.
Zoetstof: xylitol, magnesiumoxide, nicotinamide (niacine/vitamineB3/PP), maltodextrine, ijzeren fumaraat, DL-α-tocoferolacetaat (vitamine E), zuurteregelaar : citroenzuur, citroensmaak, zinkoxide, cederararoma, calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur/vitamine B5), cholecalciferol (vitamine D), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), cyanocobalamine (vitamine B12), kopersulfaat, riboflavine (vitamine B2), thiaminemonitraat (vitamine B1), zoetstof: sucralose, 5-methyltetrahydrofolzuur als glucosaminezout (folaat, vitamine B9), zoetstof: acesulfaam-K, kaliumjodide, natriumzout, D-biotine (biotine, vitamine H).
Als je een schildklierafwijking of een voorgeschiedenis van moeilijke zwangerschappen hebt, raadpleeg dan eerst je arts. Gelijktijdige consumptie van dit voedingssupplement en andere jodium- en/of vitamine D-rijke producten wordt afgeraden.
Merk Natalben
Aflevervorm Zakje
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat Overige samenstellingen, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Borstvoeding, Zwangerschap, Zwangerschapswens
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!