02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Nataos Cannabidol Superior Capsules 120 stuks

7 reviews
Capsules 120 stuks
56,25 62,50
Op voorraad
56,25
-10% **
prijs apotheek: 62,50* Je bespaart: -6,25
Voedingssupplement op basis van hennepzaadolie, in de vorm van zachte capsules. Aangewezen voor zijn heilzame werking op spieren, gewrichten, immuunsysteem, bloedcirculatie en bloedvaten.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 à 4 capsules per dag. 1 capsule in de ochtend bij het ontbijt innemen, en spreid de volgende innames doorheen de dag (elke 4 tot 8 uur).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Hennepzaadolie (cannabis sativa L.) 600 mg, kruidnagel (syzygium aromaticum) 600 mg, capsulewand (visgelatine, glycerine, water, rood ijzeroxide). THC-vrij.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Nataos
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Vaatwand versterken
Keyword Antioxidant, Bloedvaten, Gewrichtspijn, Immuunsysteem, Ontsteking, Spieren, Verbetert de doorbloeding
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Nataos Cannabidol Superior

Nu, na een paar maanden inname, voel ik veel minder pijn op alle niveaus, minder stress, en de indruk dat ik minder eet, wat geweldig is voor mij. De verpakking is zeer geschikt omdat ik het ook gebruik voor mijn hond, die lijdt aan artrose en andere gewrichtsproblemen, een alternatief voor pijnstillers en ontstekingsremmers die schadelijk zijn voor zijn nieren (nierinsufficiëntie)

Marie-christine

Ik nam canabidiol uit de apotheek om de rug- en gewrichtspijn te verlichten, helaas gaf het me ernstige hoofdpijn, ik moest stoppen.

Radi

Echte verlichting zonder bijwerkingen expresverzending

Michèle Brieff

Extra product, sinds ik het neem, kan ik me veel makkelijker verplaatsen en vooral 's morgens bij het opstaan de trap afgaan. Ik raad het ten zeerste aan in geval van gezamenlijke problemen 😉👍

Van den Bremt

goed product om aan te bevelen

dupont sabrina

Ik geloof sterk in dit product. Ontstekingen die steeds terugkwamen bleven weg dank zij de cannabis sativa. MAAR het omhulsel bevat ijzeroxide en dat mag ik niet meer innemen. De ferritine in mijn bloed steeg gevaarlijk hoog na 1 jaar innemen want ik heb hemachromatose (ijzerstapeling). Ik zoek nu het product met een ander omhulsel.

Francine Willekens

Heb héél véél hulp bij het nemen van Nataos Cannabidol Superior Had héél véél pijn in mijn gewrichten en spierpijn en zenuwpijn Is véél beter nu .Neem het 3 x per dag 1 capsule nu al bijna 2 maanden en ga het gewoon nog wat verder nemen .

Christiane Degryse
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek