Natural Energy Acido Balance Omhulde tabletten 60 stuks

16,57 25,50
16,57
-36% **
prijs apotheek: 25,50*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van ortho-voedingsstoffen zoals L-carnosine en citrulline, mineralen (calcium, magnesium, kalium en zink) en fyto-stimulatoren, in de vorm van tabletten. Het is geïndiceerd om de zuur-base balans van het lichaam te optimaliseren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De optimale pH-waarde van het bloed is 7,35 tot 7,45. Bij deze pH-waarde zijn al onze enzymatische reacties optimaal. Als depH-waarde eenmaal licht daalt, heeft dit een negatieve invloed op alle enzymatische processen in ons lichaam. Een daling van de pH-waarde is voornamelijk te wijten aan ons Westerse voedingsmodel dat sterk verzurend is, evenals aan overmatige sportbeoefening die leidt tot verzuring door de verhoogde aanwezigheid van melkzuur. Slecht gereguleerde diabetes zorgt ook voor verzuring van de ketose, een proces dat ook optreedt bij het volgen van een eiwitdieet. Ten slotte kan verzuring ook worden veroorzaakt door overmatig zoutverlies tijdens chronische diarree.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zuur-base balans.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 3 tabletten:vulmiddel (microkristallijne cellulose), kalium (tripotiumcitraat) 300mg (15% p.a.), Orthosiphon stamineus Benth extract. (Java Thee) 300mg, L-carnosine 300mg, Calcium (Tricalciumfosfaat, Calciumcitraat) 240mg (30% RI), Solidago virgaurea L extract. (Guldenroede Solidage) 225mg, Antiklontermiddelen (mono- en diglyceriden, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), L-citrulline (L-citrulline malaat) 170mg, Coating agents (Hydroxypropylmethylcellulose, Talk, Hydroxypropylcellulose), Gefractioneerde kokosolie, glycerine), magnesium (magnesiumoxide) 112,50mg (30% p.a.), zink (zinkcitraat) 7,5mg (75% p.a.), vitamine B6 (pyridoxinewaterstofchloride) 4,2mg (300% p.a.), vitamine H (biotine) 150mcg (300% p.a.).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Omhulde tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Calcium, Kalium, Magnesium, Vitamine B6, Zink
Doelgroep Man, Sporter, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Acido Balance

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek