Natural Energy Flora Balance Vloeibaar 1l

4 reviews
22,42 32,50
22,42
-32% **
prijs apotheek: 32,50*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van melkzuurbacteriën (Lactobacillus brevis en Lactobacillus buchneri). Het helpt bij het herstellen en behouden van het evenwicht van de darmflora. Dit bevordert een gezonde darmfunctie. Het helpt tegen winderigheid en tegen een opgeblazen gevoel. Het ondersteunt de weerstand van het lichaam, en geeft meer energie. Flora Balance smaakt zurig, hetgeen perfect normaal is, en nodig is om zijn goede werking te kunnen uitoefenen. Een kuur Flora Balance wordt best minimum 2 maanden ingenomen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Voedingssupplement op basis van melkzuurbacteriën (Lactobacillus brevis en Lactobacillus buchneri). Het helpt bij het herstellen en behouden van het evenwicht van de darmflora. Dit bevordert een gezonde darmfunctie. Het helpt tegen winderigheid en tegen een opgeblazen gevoel. Het ondersteunt de weerstand van het lichaam, en geeft meer energie.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Flora Balance is te gebruiken voor een goede darmflora. Het bevordert een goede darmwerking, en helpt tegen winderigheid en tegen een opgeblazen gevoel. Het ondersteunt de weerstand van het lichaam, en geeft meer energie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

40ml of 3 soeplepels per dag innemen, liefst 's avonds voor het slapengaan, en ten minste 1 uur na de laatste maaltijd. Een kuur van minimum 2 maanden is nodig voor een goede werking. Bij een sterk gestoorde darmwerking : de eerste maand : 2 x per dag 40ml innemen : 's ochtends nuchter en 's avonds voor het slapengaan. De tweede maand : overgaan op 40ml 's avonds voor het slapengaan. Een kuur van minimum 2 maanden wordt aanbevolen voor een goede werking. Opgelet : Flora Balance smaakt zurig. Dit is perfect normaal, en is nodig om zijn goede werking te kunnen uitoefenen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Melkzuurbacteriën (Lactobacillus brevis en Lactobacillus buchneri), Rietsuiker, Water.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Natural Energy
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Krampen, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Geeft meer energie, Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect, Optimaliseert de darmflora, Weerstand verhogend
Bevat Overige, Probiotica
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Spijsvertering stimuleren Algemeen bevorderend
Keyword Constipatie, Krampen, Opgeblazen gevoel, Stimuleert afweersysteem, Winderigheid
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Flora Balance

Aanbevollen Door homeopaat en zeer tevreden over

Luciana

Uitstekend product, aanbevolen door onze homeopaat

graziella

Door de onstekingsremmers lag heel mij darmgestel overhoop. Nu gaat alles veel beter. Dank U

Barend

Onverdund = sterke azijnsmaak.

Elisabeth
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek