Natural Energy Omega 3+7 balance Capsules 90 stuks

Voedingssupplement op basis van zuivere visolie en duindoornbesolie in de vorm van capsules voor een totale verzorging van de innerlijke en uiterlijke gezondheid.

prijs apotheek: 60,99
42,26
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Dit voedingssupplement bevat EPA en DHA, de twee belangrijkste omega-3 vetzuren in een 3,5/1,5 verhouding, gecombineerd met palmitoleïnezuur; het zeldzame omega- 7 vetzuur dat afkomstig is uit duindoornbesolie (Hippophaë Rhamnoides). Een voldoende aanwezigheid van EPA en DHA in het lichaam is van essentieel belang voor een goede cardiale bescherming evenals het optimaal functioneren van onze hersenen en onze ogen. Wetenschappelijk onderzoek toont immers aan dat een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA bijdraagt tot een normale hartwerking, tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.

Duindoornolie bevat hoge hoeveelheden omega 7 en bèta-caroteen (provitamine A) dat helpt bij de instandhouding van normale slijmvliezen. Daarnaast draagt bèta-caroteen (als provitamine A) ook bij tot het behoud van een normale huid, ondersteunt de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale werking van het immuunsysteem.

Duindoornolie is ook bijzonder rijk aan tocoferolen en tocotriënolen (natuurlijke vitamine E) die fungeren als sterke antioxidanten en de cellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress.

- voor een normale hartwerking
- voor de instant houding van van een normale hersenfunctie
- voor een normaal gezichtsvermogen
2 capsules per dag tijdens de maaltijd.
Eén capsule Omega 3+7 Balance bevat 900 mg zuivere visolie waarvan 350 mg EPA en 150 mg DHA,  verrijkt met 300 mg duindoornolie (Hippophaë Rhamnoides).
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Ogen Voedingssupplementen
Supplementen voor de huid Droge huid
Supplementen zenuwstelsel Optimale hersenfunctie
Bevat DHA, Duindoorn, EPA, Omega 3
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Anne
  29/09/2017
  heel goed werkend voedingssupplement met blijvend goedgevoel
  Walter
  29/06/2017
  goed voedingssupplement
  Marc
  29/05/2017
  heel goed supplement met goede prijs-kwaliteit
  Marc
  26/05/2017
  prima supplement met deugdelijke prijskwaliteit
  Els
  04/08/2016
  Vetzuren zijn in het algemeen onontbeerlijk. Bij bepaalde ziektes of eventuele tekorten is het zeker een aanrader om omega 3+7 in te nemen. Het is vooral goed voor de huid; de huid wordt minder droog en ik merk dat. Ook zorgen deze vetzuren voor een beter geheugen en algemeen goed gevoel.